berayan 90 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام چگونه میشه ایتم های لیست ویو رو نمایش داد اما محدودیت داشته باشن مثلا تمام آیتم ها باشن و لی از ایتم 3 به بعد اگر روش کلیک کردی کاری انجام نده . نمی خوام فقط 3 تا ایتم رو نشون بدم بعد که نسخه ارتقا یافت بقیه رو چون اینطوری کاربر ممکن فکر کنه فقط همین 3 تا ایتم وجود داره و ارتقا نده . (( از کتابخانه اقای علی ذوالفقار در سایت کویلن قیمت 50000 تومان نسخه تست هم جواب داده ، آموزش استفادش هم داخل آپارات هست)) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ درود میتونید با Select Case تعیین کنید Position های 0 ، 1 و 2 رو ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
berayan 90 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ من لیستم از بانک خط می گیره و (ولیو) هم به صورت رشته هست و از عدد استفاده نکردم ولی اگر بشه تعداد خط ها را شمورد می تونم خودم سمبلش کنم راه زیاد ولی اگر یک بانک داشته باشی با 400 ایتم اونموقع کار مشکل میشه مثلا بهش بگم (اگر از شماره 3 تا اخرین شماره ) مساوی ایتم کلیک شده بود کاری انجام نده و پیغام اپگرید بده . ولی چون ولیو رو رشته کردم نمی تونم از ولیو استفاده کنم مثلا یک چیزی تو مایه های تگ [/size][/font]For i = 0 To cur1.RowCount-1cur1.Position=iListView1.AddSingleLine2(cur1.GetString("Groh"),cur1.GetString("Groh"))Next[font=arial black][size=3] حالا با این تفاسیر چه کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ خب ببینید بنده یک نمونه ساده نوشتم.نیازی نیست واسه همه ایتما شرط بزاری رمز فایل:basic4android.org LIstView Limited(www.basic4android.org).rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
berayan 90
سلام
چگونه میشه ایتم های لیست ویو رو نمایش داد اما محدودیت داشته باشن
مثلا تمام آیتم ها باشن و لی از ایتم 3 به بعد اگر روش کلیک کردی کاری انجام نده .
نمی خوام فقط 3 تا ایتم رو نشون بدم بعد که نسخه ارتقا یافت بقیه رو چون اینطوری کاربر ممکن فکر کنه فقط همین 3 تا ایتم وجود داره و ارتقا نده .
(( از کتابخانه اقای علی ذوالفقار در سایت کویلن قیمت 50000 تومان نسخه تست هم جواب داده ، آموزش استفادش هم داخل آپارات هست))
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.