محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام از دوستانی که تجربه ساخت اپلیکیشن با view pager رو داشتن کمک میخوام شرطی هستش که وقتی ویو پیجر رو با تاچ کردن به پیج 1 یا مثلاً 5 بردیم یک اتفاقی رخ بده؟ برای مثال من گفتم اگر پیج فعلی ما 1 بود بیاد مسیج باکس نمایش بده ولی در اولین اجرا بعد از کامپایل مسیج باکس نمایش داده میشه If Pager.CurrentPage=1 Then Msgbox("1","") End If همینطور از ساب زیر هم استفاده کردم ولی در ساب زیر اتفاقی نیوفتاد همینطور جز دستور سلکت کیس از دستور شرطی if هم استفاده کردم نشد Sub pager_PageChanged (Position As Int) Select Position Case 1 Msgbox("page 1 hastesh","") Case 2 Msgbox("page 2 hastesh","") End Select End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام مطمئن هستید ساب PageChanged کار نکرد ؟ event رو درست نوشتید؟ pager ؟ همچنین کلا پیشنهاد میکنم به جای AHViewPager از TabStripViewPager استفاده کنید خیلی بهتر و راحت تر و شیک تر و با کیفیت تر و .... تره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۵ و .... تره اینو خیلی خوب اومدی event رو درست نوشتید؟ ایونتش دستم خورده دوتا r اخر pager زدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمد رشوند 1,208
سلام
از دوستانی که تجربه ساخت اپلیکیشن با view pager رو داشتن کمک میخوام
شرطی هستش که وقتی ویو پیجر رو با تاچ کردن به پیج 1 یا مثلاً 5 بردیم یک اتفاقی رخ بده؟
برای مثال من گفتم اگر پیج فعلی ما 1 بود بیاد مسیج باکس نمایش بده ولی در اولین اجرا بعد از کامپایل مسیج باکس نمایش داده میشه
همینطور از ساب زیر هم استفاده کردم ولی در ساب زیر اتفاقی نیوفتاد همینطور جز دستور سلکت کیس از دستور شرطی if هم استفاده کردم نشد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.