سیدمحمد 248 ارسال شده در 9 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، 2016 سلام اقایون. یه سوال! میشه بلو استکس رو جوری تنظیم کرد که اگه حالت برنامه روی landscape باشه، بلو استکس هم در همین حالت باز بشه؟ یا اگر در حالت portrait بود، بلو استکس هم به صورت portrait باز بشه. اخه من اگه حالت برنامه روی portrait باشه، بازم بلو استکس روی حالت landscape باز میشه و برنامه برعکس دیده میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 کاش این قسمت هم مثل قسمت پرسش و پاسخ بازدید داشت و اهمیت داده میشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
جواد زبیدی زاده 570 ارسال شده در 12 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 2016 سلام این دو قسمت رو ببینید http://support.bluestacks.com/hc/en-us/articles/201290005-How-to-Change-the-Orientation-of-App-Player http://stackoverflow.com/questions/19852304/how-to-run-android-apps-in-landscape-mode-and-set-preffered-sizes-in-bluestacks لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 13 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، 2016 شما با این روش نتیجه گرفتین؟ من انجام دادم ولی بازم نشد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadmahmoudi 2 ارسال شده در 26 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2016 منم این مشکل رو دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mshafiee110 730 ارسال شده در 29 شهریور، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، 2016 سلام اقایون. یه سوال! میشه بلو استکس رو جوری تنظیم کرد که اگه حالت برنامه روی landscape باشه، بلو استکس هم در همین حالت باز بشه؟ یا اگر در حالت portrait بود، بلو استکس هم به صورت portrait باز بشه. اخه من اگه حالت برنامه روی portrait باشه، بازم بلو استکس روی حالت landscape باز میشه و برنامه برعکس دیده میشه سلام از بلواستک ورژن 9 یا 10 استفاده کنی هم بهتره هم این قابلیت رو داره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.