sun2rise 18 ارسال شده در 10 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2016 سلام چطوری میتونم از طریق کلاس ماژول یا کد ماژول به کنترل های اکتیویتی دسترسی داشت مثلا میخوام پنل مورد نظر رو غیرفعال کنم چطوزی میتونم اینکارو انجام بدم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 10 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2016 سلام اگه فعلا مخفی کردن ویو کاریه که میخواین انجام بدید میتونید با RemoteViews میشه فکر کنم ولی تست نکردم. اینجوری فک کنم بتونید به ویو های داخل اکتیویتی تون دسترسی داشته باشید. Dim c As RemoteViews c.SetVisible("panel1",False) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sun2rise 18 ارسال شده در 10 مرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 2016 میخوام هر پراپرتی که یک پنل میتونه تو اکتیویتی داشته باشه رو هم توی کلاس ماژول هم باشه مثلا من میخوام به پنل Left بدم تا بتونم چپ و راستش بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sun2rise 18
سلام چطوری میتونم از طریق کلاس ماژول یا کد ماژول به کنترل های اکتیویتی دسترسی داشت مثلا میخوام پنل مورد نظر رو غیرفعال کنم
چطوزی میتونم اینکارو انجام بدم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.