sajjadrastin 100 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان کسی میدونه چجوری میشه جلوی حذف برنامه رو گرفت؟ بعضی برنامه ها این قابلیت رو دارن که وقتی می خوای برنامه رو حذف کنی حذف نمیشن مثل برنامه پستو حالا چجوری میشه کاری کرد که برنامه ما هم اینجوری بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajjadrastin 100 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسایی که بلد هستن کمک کنند؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
favast777 0 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ ممنون ولی با کدوم اکشن این کارو کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
favast777 0 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ و اگ گروهی دارید تو زمینه برنامه سازی با b4a لطفا لینک بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
favast777 0 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ همین راهکاری ایشون گفتن درسته، البته خیلی کار سختی نیست!! مخصوصا واسه بیسیک، یه فایل XML داره با یه لیب چندخطی. همین جستجو کنید "سرپرست دستگاه" تا به جواب برسید در مورد این روش هم فکر میکنم بشه یه کارایی کرد، فکر کنم با کتابخونه PNBroadCastReciver میشه تشخیص داد برنامه داره حذف میشه، و کدهای مربوطه رو نوشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
favast777 0 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ درود اگ میشه کتابخانه رو بزارید و ی مثال مشتی هم برای نحوه ی تعریفش بزنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Kazem Forghani 2,927 ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۵ درود اگ میشه کتابخانه رو بزارید و ی مثال مشتی هم برای نحوه ی تعریفش بزنید ممنون سلام ، این کتابخانه توسط آقای نیکروان ساخته شده و می تونید از این تاپیک + دو سورس رو دانلود کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
favast777 0 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان چطوری برای برنامه ای ساختم رمز بزارم البته ن درون برنامه بلکه کاربر وقتی میخواد برنامه رو حذف کنه اون رمزی رو ک دادم بخواد... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ باید دسترسی مدیریت سیستم بهش بدین تا جایی ک میدونم ک خیلی کار سختیه البته واس ما مبتدیا ولی فک کنم بتونین کاری کنین ک موقع حذف رمز بخواد بعضی از برنامه ها دیدم همین راهکاری ایشون گفتن درسته، البته خیلی کار سختی نیست!! مخصوصا واسه بیسیک، یه فایل XML داره با یه لیب چندخطی. همین جستجو کنید "سرپرست دستگاه" تا به جواب برسید سلام دوستان چطوری برای برنامه ای ساختم رمز بزارم البته ن درون برنامه بلکه کاربر وقتی میخواد برنامه رو حذف کنه اون رمزی رو ک دادم بخواد... در مورد این روش هم فکر میکنم بشه یه کارایی کرد، فکر کنم با کتابخونه PNBroadCastReciver میشه تشخیص داد برنامه داره حذف میشه، و کدهای مربوطه رو نوشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باید دسترسی مدیریت سیستم بهش بدین تا جایی ک میدونم ک خیلی کار سختیه البته واس ما مبتدیا ولی فک کنم بتونین کاری کنین ک موقع حذف رمز بخواد بعضی از برنامه ها دیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقای شاهدی توی برنامه اخیرش این قابلیتو گزاشتن ک البته با استودیو کد میزنن ازشون بپرسین یا صب کنین بقیه نظر بدن خودم روش بلدم ولی ازین روش مسخره آس ک N صد تا تبصره داره ک مثلن اندروید 4 ب بالا نباشه و این داسانا... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajjadrastin 100
سلام دوستان
کسی میدونه چجوری میشه جلوی حذف برنامه رو گرفت؟
بعضی برنامه ها این قابلیت رو دارن که وقتی می خوای برنامه رو حذف کنی حذف نمیشن مثل برنامه پستو
حالا چجوری میشه کاری کرد که برنامه ما هم اینجوری بشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.