tdx 10 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 سلام من میخوام برنامه م هر 14 روز به صورت خودکار بدون اینکه کاربر متوجه بشه ، برنامه آپدیت بشه ! و در کنار آیتم هایی که آپدیت شده تصویری ظاهر بشه ! مثلا وقتی بعد از 14 روز مطالبی به قسمت " فهرست برنامه ها " اضافه می کنیم هم کنار آیتم " فهرست مطالب " تصویر کوچکی ظاهر بشه ! هم در کنار مطالبی که به " فهرست مطالب " اضافه شده ، تصویری ظاهر بشه ! هرکی میتونه انجام بده اعلام کنه تا سر مبلغ به توافق برسیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارمین رمضانی دلیجانی 381 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2015 سلام خیلی خیلی راحته با مهدی هماهنگ کنید اگر قبول کرد شروع میکنیم یا حق لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tdx 10 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 آقا آرمین من تازه واردم تو انجمن !آقا مهدی مدیر سایتن ؟ و چطور میشه باهاشون هماهنگ کرد ؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سورسشو میخواهید یا برنامشو ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tdx 10 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سورس رو میخوام ! یه برنامه دارم که باید این قابلیت توش گنجونده بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 ویژگی کلی برنامه و ویژگی های دیتابیس و ... رو به آدرس ایمیل Basic4Android.org@Gmail.com ایمیل کنید بعد از توافق نهایی یکی از دوستان عضو تیم برنامه نویسی انجمن پروژه ی شما رو به بهترین نحو ممکن انجام خواهد داد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tdx 10 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 اوکی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
tdx 10 ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، 2015 آقا مهدی شرح پروژه رو براتون ایمیل کردم ! ممنون میشم زود جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.