mehran3d 75 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ این کدیه که باهاش میخام اطلاعاتو پست کنم sendcm.PostString("mysite.com/cmt.php","dislike=0&like=0&report=0&qid="&id&"&wuser="&loginuser&"&cmt="&sendcomment.Text&"&date="&(pd.getDate(0,0,0,"-"))) اینم کد php $conn = new mysqli($servername, $username, $password, $dbname); mysqli_query($conn,"SET character_set_results = 'utf8'"); if ($conn->connect_error){ die("Connection failed: " . $conn->connect_error); } $result = $conn->query($sql = "INSERT INTO `pushcoms` (id,qid,wuser,cmt,like,dislike,report,date) VALUES (null,'".$_REQUEST['qid']."','."$_REQUEST['wuser']."','".$_REQUEST['cmt']."','".$_REQUEST['like']."','".$_REQUEST['dislike']."','".$_REQUEST['report']."','".$_REQUEST['date']."')"); echo "1"; $conn->close(); ارور T_VARIABLE میده. فک کنم یه کاما یا نقطه کم زیاد گذاشتم دوستان یه لطفی میکنید بررسی کنین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود، در PHP این خط رو: $result = $conn->query($sql = "INSERT INTO `pushcoms` (id,qid,wuser,cmt,like,dislike,report,date) VALUES (null,'".$_REQUEST['qid']."','."$_REQUEST['wuser']."','".$_REQUEST['cmt']."','".$_REQUEST['like']."','".$_REQUEST['dislike']."','".$_REQUEST['report']."','".$_REQUEST['date']."')"); با این جایگزین کنید: $result = $conn->query($sql = "INSERT INTO `pushcoms` (id,qid,wuser,cmt,like,dislike,report,date) VALUES (null,'".$_REQUEST['qid']."','".$_REQUEST['wuser']."','".$_REQUEST['cmt']."','".$_REQUEST['like']."','".$_REQUEST['dislike']."','".$_REQUEST['report']."','".$_REQUEST['date']."')"); یه نقطه رو در مکان نامناسب قرار داده بودید! فکر میکنم درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام اینم یه تست کنید... $result = $conn->query($sql = "INSERT INTO pushcoms (id,qid,wuser,cmt,like,dislike,report,date) VALUES (null,'".$_REQUEST['qid']."','".$_REQUEST['wuser']."','".$_REQUEST['cmt']."','".$_REQUEST['like']."','".$_REQUEST['dislike']."','".$_REQUEST['report']."','".$_REQUEST['date']."')"); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود، در PHP این خط رو: $result = $conn->query($sql = "INSERT INTO `pushcoms` (id,qid,wuser,cmt,like,dislike,report,date) VALUES (null,'".$_REQUEST['qid']."','."$_REQUEST['wuser']."','".$_REQUEST['cmt']."','".$_REQUEST['like']."','".$_REQUEST['dislike']."','".$_REQUEST['report']."','".$_REQUEST['date']."')"); با این جایگزین کنید: $result = $conn->query($sql = "INSERT INTO `pushcoms` (id,qid,wuser,cmt,like,dislike,report,date) VALUES (null,'".$_REQUEST['qid']."','".$_REQUEST['wuser']."','".$_REQUEST['cmt']."','".$_REQUEST['like']."','".$_REQUEST['dislike']."','".$_REQUEST['report']."','".$_REQUEST['date']."')"); یه نقطه رو در مکان نامناسب قرار داده بودید! فکر میکنم درست بشه متشکرم درست شد. از شما آقا پوریا هم متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehran3d 75
این کدیه که باهاش میخام اطلاعاتو پست کنم
اینم کد php
ارور T_VARIABLE میده. فک کنم یه کاما یا نقطه کم زیاد گذاشتم
دوستان یه لطفی میکنید بررسی کنین؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.