moh3n 16 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من این سه خط کد رو نوشتم: Dim cc As ContentChooser ("cc.Initialize("chooser ("cc.Show("image/*", "Choose image ولی میخوام بعد از اینکه عکس رو از گالری انتخاب کردم ذخیرش کنم چطوری این کارو انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سلام ببخشید کجا ذخیره کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ تو یه مسیر دلخواه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ آقا کسی نبود جواب مارو بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ Sub chooser_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ آقا من بین این دو خط چه کدی باید بنویسم تا عکس ذخیره بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad19 113 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ فکر کنم باید از file.copy استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moh3n 16 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ از file.copy استفاده کردم ولی موقع کامپایل ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
M_M_A 112 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ میشه کدی که داخل ساب نوشتی رو کامل بذاری؟ شاید یجاشو ناقص نوشته باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
moh3n 16
سلام
من این سه خط کد رو نوشتم:
Dim cc As ContentChooser
("cc.Initialize("chooser
("cc.Show("image/*", "Choose image
ولی میخوام بعد از اینکه عکس رو از گالری انتخاب کردم ذخیرش کنم چطوری این کارو انجام بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.