arefhoot 91 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام اساتید در گت المنت کردم دکمه ورود این سایت از دو سه روش استفاده کردم ولی جواب نداد Sahelcloob.ir/mobile لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام این رو تست کنید جواب میده. WebViewExtras1.executeJavascript(WebViewExtras1,"document.getElementsByClassName('button')[0].click();") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام این رو تست کنید جواب میده. WebViewExtras1.executeJavascript(WebViewExtras1,"document.getElementsByClassName('button')[0].click();") تشکر داداش پژمان کار کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دادش یه سوال دیگهچطوری می تونم تعریف کنم کهوقتی کاربری نام کاربری و رمز رو زد بره به صفحه یا همون اکتیویتی بعد بره و در اون اکتیویتی صفحه نخست لاگین رو بیاره مثلا صفحه لاگین شده در وب ویو نمایش داده بشهو اگه نام کاربری و یا رمز اشتباه بود توست مسیج بده و توی همین اکتیویتی بمونهو در پایان می خواستم بدونم چطوری میتونم برنامه رو تنظیم کنم که وقتی کاربر لاگین شد و بعد برنامه رو کامل بست چطوری این کاربر برای دفعات بعد بصورت اتوماتیک لاگین بشه و نام کاربری و رمز از کاربر نخواد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان کسی نیست کمک کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arefhoot 91
سلام اساتید
در گت المنت کردم دکمه ورود این سایت از دو سه روش استفاده کردم ولی جواب نداد
Sahelcloob.ir/mobile
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.