valizad 12 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Compiling generated Java code. Error javac 1.8.0_92 src\airogame\error\android.java:124: error: cannot find symbol public boolean onCreateOptionsMenu(android.view.Menu menu) { ^ symbol: class view location: class android Note: Some messages have been simplified; recompile with -Xdiags:verbose to get full output 1 error سلام دوستان در بالا خط ارور وجود داره بنده هم بیسیکو حذف کردم و هم جاوا و هزاران کار کردم پس در مورد حذف و نصب توضیع ندید . ازپاسختون ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
valizad 12 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان خودم جوابشو پیدا کردم گفتم بهتره اینجا بنویسم تا اگه احیانا کسی مثل من اشتباه کرد و بعد در انجمن سرچ کرد جوابشو پیدا کنه دلیل این ارور اینه که اسم اکتیویتی ها هم دارای محدودیت هستند برای مثال با استفاده از اسم android برای اکتیویتی با این ارور مواجعه می شید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ @@valizad, سعی کنید از این به بعد برای زود رسیدن به جوابتون کد هاتون رو داخل تگ کد قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
valizad 12
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.