mostafaHD 44 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام.برنامه " ساخت برنامه پیامکی آنلاین همراه با لایک متن ها" رو خریدم.میخوام به جای ایتفاده از button از imageview استفاده کنم. به گونه ای که روی imgview کلیک به و متن label کنارش تغییر کنه. هرکار کردم خطاهای مختلف داد.باید دقیقا چکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ شما فرمودین که تنها فرقی که میخواید با سورس اصلی ایجاد کنید، استفاده از imageView و label به جای button هستش! خب پس شما موقع ایجاد مولتی پنل، لیبل رو بعنوان tag برای imageView قرار بدید به این شکل (با این فرض که imageView و Label در مولتی پنل هستن و به ازای هر آیتم، یک بار به اسکرول ویو اضافه میشوند): imageView1.Tag = lblLikesCount خب، حالا در رویداد Click مربوط به imageView خودتون بیاید و با استفاده از sender و tag کار مورد نظرتون رو انجام بدین. تقریبا به این شکل میشه: Sub imageView1_Click Dim iv As ImageView iv = Sender Dim myLbl As Label myLbl = iv.Tag myLbl.Text = "AnswerCenter.Ir" End Sub شما به جای آدرس انجمن، متنی که مد نظرتون هست رو قرار بدید. فکر میکنم به این شکل کارتون راه بیفته، موفق باشید! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام.میشه سورس رو بفرستم خصوصی درستش کنید؟ الان فقط مشکل زیر مونده. فقط میخوام تعداد لایک نمایش داده بشه.نمیخوام کلمات Like و Unlike نمایش داده بشه. اساتید سورس رو خصوصی کی بفرستم کمکم کنید؟ برای امشب لازمش دارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی نیست کمک کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام اگه میشه سورس رو بفرستید من نگا میکنم براتون درستش میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اساتید.امشب اخرین مهلتمه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود، بنده جایی بودم و الان رسیدم خونه! اگه کارتون راه نیفتاده میتونید سورس رو برام به صورت پ.خ بفرستید تا انجامش بدم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اساتید.کس دیگه ای نیست من سورس رو براش بفرستم و ویرایشش کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام.فرستادم.ممنونم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ پاسخ ارسال شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چند روز گذشته اما مشکل من حل نشده کسی نیست کمک کنه؟اقای ایزدی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ واقعا ممنونم از جواب هاتون هه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود، بنده سورس رو الان در اختیار ندارم ولی به نظرم میتونید لیبل رو بعنوان tag برای imageView قرار بدید تا روش کنترل داشته باشید. ---- لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafaHD 44 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ متوجه منظورتون نشدم. ببینید میخوام توی برنامه از کلمات like و unlike استفاده نشه.داخل if چی باید بذارم؟ هرکارش میکنم همش خطاهای مختلف میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafaHD 44
سلام.برنامه "
ساخت برنامه پیامکی آنلاین همراه با لایک متن ها" رو خریدم.میخوام به جای ایتفاده از button از imageview استفاده کنم.
به گونه ای که روی imgview کلیک به و متن label کنارش تغییر کنه.
هرکار کردم خطاهای مختلف داد.باید دقیقا چکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
13 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.