mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام من چنذ تا edittext دارم می خوام مثلا بگه ادیت تگست یک + ادیت تگست دو + 9 درصد * ادیت تگست 3 = لیبل یک من چه کدی به این بدم لطفا راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
valizad 12 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ label1.text = edittext3.text * 9% + edittext2.text + edittext1.text ترجیحا مقدار ادیت تکس ها رو درون متغیر بریزید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام به این کد ایراد می گیره ولی وقتی 9% * رو پاک می کنم درست میشه چی کارکنم؟ اقا میشه بگید چه طوری براش متغیر مشخص کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، ۱۳۹۵ label1.text = (edittext3.text * 0.09) + edittext2.text + edittext1.text لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من چنذ تا edittext دارم می خوام مثلا بگه ادیت تگست یک + ادیت تگست دو + 9 درصد * ادیت تگست 3 = لیبل یک
من چه کدی به این بدم
لطفا راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.