qasem 249 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان من در مرتب کردن عنوان های برنامه در کتابهای چند فصلی مشکل دارم . دیتابیس من همانطور که در تصویر میبینید علاوه بر فیلد های id ,onvan , matn, favorite فیلدی به نام grooh نیز دارد که برای گروه بندی موضوع استفاده میکنم. و در بیسیک با کد زیر مطالبم را میخوانم اما موقع خروجی گرفتن همانطور که در تصویر میبینید مرتب نمیشه ، میبینید که بخش پنجم قبل از بخش چهارم آمده چکار باید کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ به همچین مشکلی نخورده بودم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SG1393 61 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من در مرتب کردن عنوان های برنامه در کتابهای چند فصلی مشکل دارم . دیتابیس من همانطور که در تصویر میبینید علاوه بر فیلد های id ,onvan , matn, favorite فیلدی به نام grooh نیز دارد که برای گروه بندی موضوع استفاده میکنم. و در بیسیک با کد زیر مطالبم را میخوانم اما موقع خروجی گرفتن همانطور که در تصویر میبینید مرتب نمیشه ، میبینید که بخش پنجم قبل از بخش چهارم آمده چکار باید کرد؟ ببخشید می تونم بپرسم لیبل پشت بخش ها رو خودتون درست کردین یا از سایت خاصی برداشتین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ سلام به نظر من اصلا group و order نیاز نداره :| شما همون select معمولی رو بنویسید و gorooh رو getString کنید توی حلقتون :| یا هم کلا میتونید بگید select gorooh from tbl و خلاص در غیر این صورت من متوجه سوال شما نشدم :|| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ group by ؟؟ order by بنویس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام group by ؟؟ order by بنویس استفاده از ORDER بجای GROUP مشکل را حل نکرد ببینید تصویر زیر را تما بخش ها به همین شکل در اومدند. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میتونی در کنار نام بخش ها از فیلدی عددی هم استفاده کنی مثلا grooh_num و اعداد 1 و 2 و... رو وارد کنی و بر اساس اون order by کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
manoochehr_sh 55 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میشه این: select grooh ,grooh_num from goftarefalsafi_tbl group by grooh,grooh_num order by grooh_num لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
qasem 249 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوستان مشکل من هنوز پابرجاست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
qasem 249
سلام دوستان من در مرتب کردن عنوان های برنامه در کتابهای چند فصلی مشکل دارم .
دیتابیس من همانطور که در تصویر میبینید علاوه بر فیلد های id ,onvan , matn, favorite فیلدی به نام grooh نیز دارد که برای گروه بندی موضوع استفاده میکنم.
و در بیسیک با کد زیر مطالبم را میخوانم
اما موقع خروجی گرفتن همانطور که در تصویر میبینید مرتب نمیشه ، میبینید که بخش پنجم قبل از بخش چهارم آمده چکار باید کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.