nasim 370 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه ی کاربرای انجمن یه وسالی داشتم من میخوام فونت materialdrawer رو عوض کنم باید چیکار کنم؟ خیلی ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
iavaduu 38 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۵ باسلام واقعا کسی نیست برای این مشکل یه فکری بکنه یه سابی بنویسه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ item.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("hayat.TTF") به جای آیتم از ابزار خودت استفاده کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اصلا اینجا تو آیتم هایی که تعریف شده بعد "." ما Typeface نداریم که این خط جواب بده من امتحان کردم قبلش یا شاید متوجه منظورم شما نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ باید برا کلش یه ساب تعریف کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ چه سابی تعریف کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود وارپر توی این لایبری قابلیت تغییر فونت برای text view نزاشته . 2تا راه دارید شما » 1 - لایبری رو از اول رپ کنید که خب این لایبری کلاس های خیلی زیادی داری و کمی تخصصی هست رپ کردنش. 2- بصورت دستی با ah بزنید. من پیشنهاد میکنم دستی بزنید خودتون لایوتش رو البته جناب شفیعی اگر اشتباه نکنم انگار میخواستن این کار رو انجام بدن و لیب رو مجددا رپ کنن که باید از خودشون سوال کنید. موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nasim 370
سلام به همه ی کاربرای انجمن
یه وسالی داشتم
من میخوام فونت materialdrawer رو عوض کنم باید چیکار کنم؟
خیلی ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.