bahman2012 13 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان وقتی رو پنل کلیک میکنم ، دکمه ای که زیر پنل هستش کلیک میشه ( چیکار کنم که اینجوری نشه؟( پنل کل صفحه رو پوشونده و زیرش چندتا دکمه است) البته بگم من پنلم رو 70 درصد ترانسپارنت کردم یعنی یکم شفاف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه اینی که گفتید نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام کاری رو که @@ali.1020 گفتند درسته باید همین کار رو انجام بدید در غیر این صورت خود پروژه رو قرار بدید تا ببینیم مشکل از چه قراره در ضمن عنوان تاپیک رو هم به نظرتون اگه توی عنوان ذکر نکرده بودید "لطفا راهنمایی کنید" ما راهنمایی نمیکردیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman2012 13 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام کاری رو که @@ali.1020 گفتند درسته باید همین کار رو انجام بدید در غیر این صورت خود پروژه رو قرار بدید تا ببینیم مشکل از چه قراره در ضمن عنوان تاپیک رو هم به نظرتون اگه توی عنوان ذکر نکرده بودید "لطفا راهنمایی کنید" ما راهنمایی نمیکردیم؟ Activity.LoadLayout("main") pa2.Initialize("pa2") pa2.LoadLayout("acton_menu") Activity.AddView(pa2,0,0,100%x,100%y) 'pa2 همون پنلیه که این مشکل روشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان وقتی رو پنل کلیک میکنم ، دکمه ای که زیر پنل هستش کلیک میشه ( چیکار کنم که اینجوری نشه؟( پنل کل صفحه رو پوشونده و زیرش چندتا دکمه است) البته بگم من پنلم رو 70 درصد ترانسپارنت کردم یعنی یکم شفاف دوست عزیز کد زیر رو بذاری تو برنامه دیگه درست میشه Sub Panelmenu_Touch (Action As Int, X As Float, Y As Float) End Sub هیچ تغییری هم نده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۵ خب این که معلوم داداش اون باتن جلو تر از پنله باید پنلو send to front کنی و باتنو send to back لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
bahman2012 13
سلام دوستان
وقتی رو پنل کلیک میکنم ، دکمه ای که زیر پنل هستش کلیک میشه ( چیکار کنم که اینجوری نشه؟( پنل کل صفحه رو پوشونده و زیرش چندتا دکمه است)
البته بگم من پنلم رو 70 درصد ترانسپارنت کردم یعنی یکم شفاف
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.