mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام اقا من می خوام عکس هایم که تو لیست ویو هستندرو گوشه هاش دایره ای بشه چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا میشه اموزش فتوشاپ رو که دایره ای میکنه بگید چون بلد نیستم یا لینک اموزش http://photoshop.computeruser.ir/1394/%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%DA%A9%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%B4%D8%A7%D9%BE/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ راهی که من به نظرم میرسه اینه که تو خود فوتوشاپ این کارو کنی یا بیای با لیب اریا لیب این کارو کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگر عکس گرد باشه فک کنم بشه ولی این که بخای هر عکسی تو لیست ویو بدی گرد نشون بده نمیشه (کلا لیست ویو یه سرس محدودیت ها داره) حتی تو سایت اصلی هم یکی پرسیده بود همین جواب منو دادن شما بیاید از مولتی پنل استفاده کنید و با این سورس کار کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا میشه اموزش فتوشاپ رو که دایره ای میکنه بگید چون بلد نیستم یا لینک اموزش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام اقای ایزدی من این کار رو کردم ولی بازم پشتش سفید می افتده می خوام دورش دایره ای شه و پشتش نیفته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام اقای ایزدی من این کار رو کردم ولی بازم پشتش سفید می افتده می خوام دورش دایره ای شه و پشتش نیفته سلام شما عکس رو png ذخیره کنید و پس ضمینه transparent باشه سفید نمیشه ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
اقا من می خوام عکس هایم که تو لیست ویو هستندرو گوشه هاش دایره ای بشه چی کار کنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.