mahdi tahan 723 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام جدیدا ویندوز 10 رو نصب کردم و از sdk قبلی استفاده میکنم ولی الان میخوام ران بگیرم دائم ارور ZipAlign file. Error Cannot find: Please configure paths (Tools - Configure Paths). رو میده .در حالی که من این فایل رو دارم و بعلاوه اینکه هرجا تونستم کپی کردمش...ولی همچنان همین ارور رو میده... حتی sdk جدید نصب کردم تو پوشه دیگ و نسخه های بیسکم رو عوض کردم ولی همچنان ارور باقیس.... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود این رو تست کنید : http://s4.picofile.com/file/8174174934/adb_zipalign_winapi.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ نه متاسفانه کپی کردم همشون رو ولی بازم جواب نداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirHo3ein47 24 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مطمئنی تو پوشه ی tools تو android sdk ریختی ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اونجا هم ریختم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام ، ببینید مشکل از Android SDK هست ، وراهش هم همین فایلی هست که آقای ایزدی فرستادند. در این جا هم سوال شما مطرح شده و ارل توضیح داده ، یک نگاهی بندازید : https://www.b4x.com/android/forum/threads/new-android-sdk-warning.42389/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگر مشکل هنوز حل نشده راه حل همیشگی رو پیشنهاد میدم و حدس میزنم مشکل از خود بیسیک باشه ! بیسیک رو Unistall کنید سپس به این مسیر برید : C:\Users\UserNameShoma\AppData\Roaming و پوشه Anywhere Software رو Shift+Delete کنید حالا سیستم رو ریستارت کنید دوباره بیسیک رو در مسیر جدیدی نصب. مثلا: d:/b4a کتابخونه های بیسیک قبلی رو هم به صورت دسته ای در بیسیک جدید کپی نـکنید !!! دوباره عملیات configure patch رو انجام بدید ببینید مشکل حل میشه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Benyamin3219 0 ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 فروردین، ۱۳۹۸ در در 1395/02/27, 13:58:58، مهدی ایزدی گفته است : درود این رو تست کنید : http://s4.picofile.com/file/8174174934/adb_zipalign_winapi.rar.html سلام رمز فایل چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۸ در در 1398/01/07, 15:24:22، Benyamin3219 گفته است : سلام رمز فایل چیه؟ از این دو رمز یکی باید باشه » basic4android.org answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Benyamin3219 0 ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 فروردین، ۱۳۹۸ در در 1398/01/09, 22:41:32، مجید آرتا گفته است : از این دو رمز یکی باید باشه » basic4android.org answercenter.ir ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdi tahan 723
با سلام
جدیدا ویندوز 10 رو نصب کردم و از sdk قبلی استفاده میکنم ولی الان میخوام ران بگیرم دائم ارور
رو میده .در حالی که من این فایل رو دارم و بعلاوه اینکه هرجا تونستم کپی کردمش...ولی همچنان همین ارور رو میده...
حتی sdk جدید نصب کردم تو پوشه دیگ و نسخه های بیسکم رو عوض کردم ولی همچنان ارور باقیس....
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.