mohammad3250 206 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من میخوام چند تا متن تگ کنم ولی ارور میده BTN_Send.Tag =joda(1) & "#" & joda(4) رو این قسمت ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود چه اروری میده در قسمت Log ؟ اگه ارور نمیبینید میتونید از try catch استفاده کنید Try BTN_Send.Tag =joda(1) & "#" & joda(4) Catch Msgbox(LastException,"") End Try ببینید چه اروری رو میده ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود چه اروری میده در قسمت Log ؟ اگه ارور نمیبینید میتونید از try catch استفاده کنید Try BTN_Send.Tag =joda(1) & "#" & joda(4) Catch Msgbox(LastException,"") End Try ببینید چه اروری رو میده ؟ برنامه کلا خارج میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ از طول رشته ارور میگیره اگه یک کلمه باشه درست کار میکنه ولی به دو کلمه تغییر میدی ارور میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
من میخوام چند تا متن تگ کنم ولی ارور میده
رو این قسمت ارور میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.