mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام من می خواهم رنگ متن لیست ویو رو مشکی کنم ولی نمیشه از کدها پستا دیگه هم استفاده کردم ولی نشد چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینم کدهام Li.AddTwoLinesAndBitmap2(" محاسبه نرخ طلای روز","",LoadBitmap(File.DirAssets,"5.jpg"),1) Li.AddTwoLinesAndBitmap2(" محاسبه قیمت طلا","",LoadBitmap(File.DirAssets,"4.jpg"),2) Li.AddTwoLinesAndBitmap2(" فرمول ها","",LoadBitmap(File.DirAssets,"3.jpg"),3) Li.AddTwoLinesAndBitmap2(" درباره ما","",LoadBitmap(File.DirAssets,"2.jpg"),4) Li.AddTwoLinesAndBitmap2(" نظر دهید","",LoadBitmap(File.DirAssets,"6.jpg"),5) Li.AddTwoLinesAndBitmap2(" خروج","",LoadBitmap(File.DirAssets,"1.png"),6) Dim l As Label l=Li.TwoLinesAndBitmap.Label l.TextSize=20 l.Gravity=Gravity.right l.left=l.left-23%X l.Top=1%Y Dim img As ImageView img = Li.TwoLinesAndBitmap.ImageView img.Gravity=Gravity.right img.left=img.left+75%X لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nasim 370 ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام از ین کد استفاده کنید درست میشه ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor = Colors.White بجای SingleLineLayout هرچی تو لیست استفاده کردین اون و بذارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من می خواهم رنگ متن لیست ویو رو مشکی کنم ولی نمیشه از کدها پستا دیگه هم استفاده کردم ولی نشد
چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اینم کدهام
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.