mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام من می خواهم دو تا چک باگس بزارم که وقتی زد رو اولی 4 تا ادیت تگست فعال باشه ولی وقتی زد رو دومی یک دانه ادیت تگست و می خوام اون سه تا غیر فعال بشن تا حالا باش کار نکردم و مثل یک تازه کارم با چکباکس لطفا از صفر بم بگید چی کار کنم؟ در تایپیک های دیگه پیدا نکردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز ببین داداش شما بیا و 4 تا ادیت تکست رو هر جا دوست داشتی بذار و با دستور زیر غیر قابل نمایشش کن edittext.visible = false بعدش توی رویداد چکباکس بگه اگه چکباکس روش کلیک شد اون ادیت تکس ها رو با دستور زیر نشون بده edittext.visible= true برای دومی هم همین کار رو بکن موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود یا از visible = false استفاده کنید یا از enabled = false اولی مخفی میکنه دومی غیر فعال میکنه واسه فعال سازی هم دیگه مشخصه . فقط false رو بکنید true لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام میشه بگید چه طوری رویداد کیلیک بش بدم چون تو دیزاینر نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام میشه بگید چه طوری رویداد کیلیک بش بدم چون تو دیزاینر نداشت چک باکس رویداد کلیک نداره. رویداد checked change داره. Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) End Sub کدتون رو توی این رویداد قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا سلام یک مشکل دیگه من الان باید دو تا چک باکس بزارم من می خوام یک چک باگس باشه وقتی خاموش بود فعال باشه ولی وقتی روشن بود غیر فعال چی کار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) If Checked = True Then وقتی چک فعاله Else وقتی چک فعال نیست End If End Sub پیشنهاد میکنم حتما آموزش های گام به گام رو دانلود کنید و یاد بگیرید اینها مسائل خیلی خیلی پیش و پا افتاده ای هستند. اگر بلد نباشید کارتون تمومه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا ببخشید ابته بعضی وقتا مخم هنگ می کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اقا ببخشید ابته بعضی وقتا مخم هنگ می کنه خواهش میکنم هنگ کردن نداره آدم واسه 2+2 مخش هنگ نمیکنه واسه انتگرال و ... شاید هنگ کنه ولی 2+2 چیه که ادم نفهمه پایه خودتون رو حتما قوی کنید موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام اقا یک مشکل دیگه من دو تا ادیت تگست رو گذاشتم رو هم و بش گفتم وقتی روشن بود اون ادیت تگست باشه ولی وقتی خاموش بود حذف شه الان این درسته ولی وقتی دفه اول میرم تو اون لایوت و تیک خاموشه اون ادیت تگست نمایش داده میشه می خوام وقتی وارد صفحه میشی همون اوا هیدن(مخفی) باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ لطفا جواب بدین جججججججججججججججججججججججوووووووووواااااااااااااااااااااااااااابببببببببببببببببببببببببببببب لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من می خواهم دو تا چک باگس بزارم که وقتی زد رو اولی 4 تا ادیت تگست فعال باشه ولی وقتی زد رو دومی یک دانه ادیت تگست
و می خوام اون سه تا غیر فعال بشن
تا حالا باش کار نکردم و مثل یک تازه کارم با چکباکس لطفا از صفر بم بگید چی کار کنم؟
در تایپیک های دیگه پیدا نکردم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.