mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام من دارم یک نرم افزاری درست می کنم که با عدد سرو کار داره بعضی اعداد اعشاری به دست میاد می خوام اون قسمت اعشاری رو خودش حذف یا گرد کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ مشخصه که هنوز تو کدنویسی مشکل دارید طوری نیست حتما حتما بخش مبتدی رو از اول تا آخر ببیند تو این خط a=i یعنی مقدار i رو بریز تو a من یه نمونه سورس دم دستی ساختم فک کنم همون چیزی که شما دنبالشید اگر متوجه نشید که چی دارید مینویسید هیچ وقت برنامه نویس نمیشید ddd.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اینو ببین قسمت صحیح عدد - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - AnswerCenter.IR لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میشه یک توضیحی بدین من متوجه نشدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اینو ببین قسمت صحیح عدد - پرسش و پاسخ (بیسیک4اندروید) - AnswerCenter.IR توی پست سوم خوب توضیح داده شده کلا یه تابع round که گرد به سمت بالا میکنه یعنی مثلا5.71245 باشه یا 5.0222010 باشه تو خروجی 6 نشون میده اون یکی Floor برعکسشه توی پست دومش هم یکی دوستان یه مثال ساده گذاشتن کجاش دقیقا مبهمه براتون تا بیشتر توضیح بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ #Region Activity Attributes #FullScreen: False #IncludeTitle: True #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Dim a As Double Dim i As Int Private EditText1 As EditText Private EditText2 As EditText Private EditText3 As EditText Private Label1 As Label Private button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("L2") Label1.Text=i End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub button1_Click Try Label1.text = (((EditText1.text + EditText2.text) * EditText3.text) * 1.09) * 1.074 a = i i=Round=(a) به این براچی ایراد میگیره؟ Catch Msgbox("لطفا تمام گزینه های را پر کنید","error") End Try End Sub Sub Button2_Click Label1.Text = 0 End Sub Sub CheckBox1_CheckedChange(Checked As Boolean) If Checked = True Then EditText1.visible = False EditText3.visible = False EditText2.visible = False Else EditText1.visible= True EditText2.visible= True EditText3.visible= True End If End Sub این کد ها من هست میشه بم بگید چی کارکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من دارم یک نرم افزاری درست می کنم که با عدد سرو کار داره
بعضی اعداد اعشاری به دست میاد می خوام اون قسمت اعشاری رو خودش حذف یا گرد کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.