mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام اقا من تو پست ها گشتم پیدا کردم اما متوچه نشدم این جواب رو داده بودند ببین دوست عزیز بالای هر اکتیویتی تو بخش Activity Attributes یه چیز داره به نام IncludeTitle اگه False باشه نمایش نمیده و اگه True باشه نمایش میده.همین! Activity Attributes کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moha1380sh 8 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اگه میخواید بدونید Activity Attributes کجاست باید بگم بالای صفحهی برنامه نویسی است و تصویرش هم در زیر براتون گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
moha1380sh 8 ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۵ برادر دقیقاً چی رو میخوای بدونی و یادبگیری؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام اقا من تو پست ها گشتم پیدا کردم اما متوچه نشدم
این جواب رو داده بودند
ببین دوست عزیز بالای هر اکتیویتی تو بخش Activity Attributes یه چیز داره به نام IncludeTitle
اگه False باشه نمایش نمیده و اگه True باشه نمایش میده.همین!
Activity Attributes کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.