mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام اقا من نرم افزارم جدیدا خیلی کند شده بکگراند خوب میاد اما لیست ویو دیر میاد روش حجم کل عکس لیست ویو هم 27 کیلوبایت هست مشکل چیه در همه قسمت های برنامه هم کند هست چی کار کنم؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عکس هاتون رو با BitmapDrawable بخونید شاید مشکل حل شه همچنین همینطور که آقا سروش گفتن اسکرین بزارید ... توضیحات بیشتر... قسمتی از کد نویسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ کسی پاشخ نمی دههههههههههههههه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
SoRoUsH 300 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوست عزیز کسی اینجا علم غیب نداره که! عکسی ، ویدئویی ، اسکرین از کدی ، یه چیزی بذارید دلیلشو بفهمیم بگیم:| لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
سلام
اقا من نرم افزارم جدیدا خیلی کند شده
بکگراند خوب میاد اما لیست ویو دیر میاد روش حجم کل عکس لیست ویو هم 27 کیلوبایت هست مشکل چیه
در همه قسمت های برنامه هم کند هست
چی کار کنم؟؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.