Arash.1374m 16 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام میخاستم بدونم چطور میشه یک فایل مشخص رو از یه پوشه توی حافظه ی گوشی به پوشه ای دیگه کپی کنم؟ هرکاری کردم نشد مجبور شدم از شما کمک بگیرم...با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arash.1374m 16 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ File.Copy(File.DirRootExternal,filen,"ex.db",File.DirRootExternal,"ex.db") یا File.Copy(File.DirRootExternal,filen&"/","ex.db",File.DirRootExternal,"ex.db") تست کنید ... باید جواب بده اگر جواب نداد کد رو توی try catch بزارید و توی catch بیایید Log(LastException) رو بخونید ببینید خطا چی گفته ؟ میگه که این مسیر درست نیست و نمیتونه پیداش کنه...من میدونم مشکل کجاست ولی نمیتونم حلش کنم مشکل اینه که مسیری که برنامه میخاد باید اینجور باشه...مثلا اگه اون فایل توی پوشه ی backup باشه، مسیر باید به شکل externalstorage/backup باشه تا برنامه کار کنه ولی contentchooser مسیری که بهم میده اینجور : com.android.externalstorage.documents/document/primary%3Abackup که با این مسیر کار نمیکنه، حتی من اگه همه عبارات اضافی رو هم حذف کنم، ولی اگه یه پوشه دیگه انتخاب شه مسیر عجیب غریب تری رو برمیگردونه که نمیشه عبارات اضافی رو حذف کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود فرقی نداره که از همون دستور file.copy استفاده کنید کدی که خودتون استفاده کردید چی بود که جواب نداد ؟ کدتون رو قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Arash.1374m 16 ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود فرقی نداره که از همون دستور file.copy استفاده کنید کدی که خودتون استفاده کردید چی بود که جواب نداد ؟ کدتون رو قرار بدید من قبلا از همین کد استفاده میکردم برای کپی کردن و مشکلی نداشتم تا الان ولی این بار کاربر فایل رو انتخاب میکنه و اون مسیری که اون فایل داره عبارتیه مثل: com.android.externalstorage.documents/document/primary%3Abackup داخلشه که من این عبارت رو تا backup حذف میکنم و به جاش / قرارمیدم، درست میشه و کپی انجام میشه ولی اگه پوشه عوض شه عبارات دیگه ای ظاهرمیشه...یه کد خاصی نیست که برای حالت کلی جواب بده؟ filen = filen.Replace("com.android.externalstorage.documents/document/primary%3A","/") If File.Exists(File.DirRootExternal,"ex.db") = False Then File.Copy(File.DirRootExternal&filen,"ex.db",File.DirRootExternal,"ex.db") End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ File.Copy(File.DirRootExternal,filen,"ex.db",File.DirRootExternal,"ex.db") یا File.Copy(File.DirRootExternal,filen&"/","ex.db",File.DirRootExternal,"ex.db") تست کنید ... باید جواب بده اگر جواب نداد کد رو توی try catch بزارید و توی catch بیایید Log(LastException) رو بخونید ببینید خطا چی گفته ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Arash.1374m 16
سلام
میخاستم بدونم چطور میشه یک فایل مشخص رو از یه پوشه توی حافظه ی گوشی به پوشه ای دیگه کپی کنم؟
هرکاری کردم نشد مجبور شدم از شما کمک بگیرم...با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.