reza2001 587 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوستان کسی میدونه این اخطار که هنگام اجرای برنامم میده برای چیه؟؟؟ عکسو پیوست کردم!!! *قلب* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
esmaeil57 64 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ سلام این مشکل اصولا برمیگرده به یه خطایی که ظاهرا باید توی اکتیویته ای باشه که در اول برنامه اجرا میشه. حالا شاید هنگام کامپایل ارور بهتون نده ولی مربوط به یه دستوری میشه که شما نوشتین و اون دستور رو سرجای واقعی خودش نیست و یا اینطور بگم محل اون نامناسب هستش از نظر دستورات جاوا. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ دوست من لطقا به قوانین انجمن احترام بگذارید.این چه موضوعیست که برای پستتون انتخاب کردید؟ برای دریافت بهترین جواب بهتره که کدتون رو هم قرار بدید تنها با این اسکرین چیزی رو نمیشه فهمید. کوضوع پستتون رو هم تا ساعت 15 وقت دارید عوض کنید وگرنه تاپیک فقل میشود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ دوست من لطقا به قوانین انجمن احترام بگذارید.این چه موضوعیست که برای پستتون انتخاب کردید؟برای دریافت بهترین جواب بهتره که کدتون رو هم قرار بدید تنها با این اسکرین چیزی رو نمیشه فهمید. کوضوع پستتون رو هم تا ساعت 15 وقت دارید عوض کنید وگرنه تاپیک فقل میشود داداش همچین مواردی رو پاک کنید . هیچ اخطاری هم ندید واسه عنوان . تنها کار: حذف تاپیک و ذکر دلیل حذف لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
reza2001 587
سلام دوستان کسی میدونه این اخطار که هنگام اجرای برنامم میده برای چیه؟؟؟
عکسو پیوست کردم!!!
*قلب*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.