haspic123 34 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ بچه ها شدید به کمکتون نیاز دارم من برای لود ۱۰ تایی ایتم هادر قسمت کوئری اول شرط بعد از لیمیت استفاده کردم و در رویداد اسکرول ویو هم از دستور offset limit حالا موقع نمایش ایتم ها وقتی شرط فقط 1 ایتم باشد تا اسکرول نکردم درسته اما وقتی اسکرول می کنم ایتمهایی که جز شرط نیستند هم میاره ایا در قسمت رویداد اسکرول هم باید در قسمت کوئری شرط گذاشت اگه ممکنه یک سورس بزارید بسیار بسیار متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ درود کد نویسیتون رو قرار بدید ببینیم مشکل از کجاست ؟ سورس یا آموزش کاملش توی فروشگاه موجوده اگر به صورت آماده لازم دارید: آموزش تصویری Limit دادن به دیتابیس+سورسقیمت: 2850 تومان ! توضیحات بیشتر روی لینک بالا کلیک کنید تا ببینید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ الان امتحان کردم علت دستورات کوئری نیست برای بار اول که ایتم ها که روی صفحه میان و اسکرول که می کنم چنتا ایتم خود بخود میاره اما برای بار بعدی که ایتم ها میان اسکرول که می کنم دیگه درسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اقای ایزدی من انوزشو خریدم ولی کمکم نکرد یعنی خلاصه یکم توضیح داده من می خوام ایتم ها رو با شرط و لیمیت نمایش بدم ایا هم در بار اول شرط بزارم هم در قسمت اسکرول فبل افست باید شرط بزارم میشه یه سورس در این رابطه بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
بچه ها شدید به کمکتون نیاز دارم
من برای لود ۱۰ تایی ایتم هادر قسمت کوئری اول شرط بعد از لیمیت استفاده کردم و در رویداد اسکرول ویو هم از دستور offset limit
حالا موقع نمایش ایتم ها وقتی شرط فقط 1 ایتم باشد تا اسکرول نکردم درسته
اما وقتی اسکرول می کنم ایتمهایی که جز شرط نیستند هم میاره
ایا در قسمت رویداد اسکرول هم باید در قسمت کوئری شرط گذاشت
اگه ممکنه یک سورس بزارید
بسیار بسیار متشکرم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.