hamidfba 7 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام خدمت اساتید محترم برنامه ای نوشتم که از دیتابیس استفاده میکنه و توی شبیه ساز که اندرویدش 4 هستش بدون مشکل اجرا میشه ولی وقتی میریزم توی گوشی که اندرویدش 5.1 هست برنامه متوقف میشه و اروری هم نمیده و فقط مینویسه برنامه متوقف شده؟؟؟ لطفا به دادم برسید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidfba 7 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام مشکل حل شد. یه دیتابیس جدید ساختم و با قبلی جایگزین کردم مشکل حل شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام خود دیتابیس به خودیه خود توی نسخه های مختلف اندروید مشکلی نداره و گزارش نشده تا حالا تا جایی که من مطلع هستم احتمالا مشکل از کتابخونه یا خلاصه ابزار خاصی باشه که استفاده کردید توی برنامتون. چه کتابخانه هایی استفافده کردید؟ برنامتون کارش چیه ؟ توضیحات بیشتری رو بدید برنامه توی Activity Create متوقف میشه ؟ اگه آره کدهاش رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidfba 7
با سلام خدمت اساتید محترم
برنامه ای نوشتم که از دیتابیس استفاده میکنه و توی شبیه ساز که اندرویدش 4 هستش بدون مشکل اجرا میشه ولی وقتی میریزم توی گوشی که اندرویدش 5.1 هست برنامه متوقف میشه و اروری هم نمیده و فقط مینویسه برنامه متوقف شده؟؟؟
لطفا به دادم برسید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.