arastooms 1,046 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه عزیزان قبل از طرح موضوع بگم خیلی سرچ کردم ولی این مشکل رو پیدا نکردم اگر در انجمن هست من رو ببخشید که نتونستم پیدا کنممیخام یه استرینگ ساده مثل "arastoo" رو قسمت قسمت کنم از این فرمان استفاده کردم ( اگر راه بهتری هست راهنمایی بفرمایید) list2=Regex.Split("","arastoo") که داخل یک لیست مقادیر رو جدا کردم که بعدا استفاده کنم مشکل اینجاست که میاد یه مقدار خالی اولش در نظر میگیره که خیلی عجیبه به این صورت خروجی میده یک کاراکتر خالی a r a s t o o چه طور باید فقط حروف رو به لیست بدم و با یک ویرگول جدا کنم a,r,a,s,t,o,o مرسی از همه اساتید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اینو یک حرکت بزن ببین حل شده یا نه ؟ توش دو سه تا کلک رشتی به کار بردم arastoo.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام بنده هم تست کردم بله یک فضای خالی رو درست می کنه شما می تونید با این کد به این شکل a,r,a,s,t,o,o می تونید متنتون رو در بیارید : Dim m As Matcher = Regex.Matcher2("\w", 0, "arastoo") Do While m.Find edtInput.Text = edtInput.Text & m.Match & "," Loop و یا به حالت ائل مثلا داخل یک لیست ویو نمایش بدیم : Dim m As Matcher = Regex.Matcher2("\w", 0, "arastoo") Do While m.Find lst.AddSingleLine(m.Match) Loop فقط باید الگوی متنتون رو بدونید که بنده زدم w\ یعنی حروف a-z. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام بنده هم تست کردم بله یک فضای خالی رو درست می کنه شما می تونید با این کد به این شکل a,r,a,s,t,o,o می تونید متنتون رو در بیارید : Dim m As Matcher = Regex.Matcher2("\w", 0, "arastoo") Do While m.Find edtInput.Text = edtInput.Text & m.Match & "," Loop و یا به حالت ائل مثلا داخل یک لیست ویو نمایش بدیم : Dim m As Matcher = Regex.Matcher2("\w", 0, "arastoo") Do While m.Find lst.AddSingleLine(m.Match) Loop فقط باید الگوی متنتون رو بدونید که بنده زدم w\ یعنی حروف a-z. سلام و درود و تشکر مجید عزیز حقیقتش من متن مشخصی ندارم و هر چیزی میتونه باشه از حروف و اعداد و ... این مثال بود یعنی هیچ راهی برای دادن یک استرینگ به یک لیست به صورت کاراکتر به کاراکتر نیست؟؟ و اگر راحی نیست با چه دستوری کاراکتر اول لیست رو پاک کنم که لیست مرتب بشه؟؟ مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان
قبل از طرح موضوع بگم خیلی سرچ کردم ولی این مشکل رو پیدا نکردم اگر در انجمن هست من رو ببخشید که نتونستم پیدا کنم
میخام یه استرینگ ساده مثل "arastoo" رو قسمت قسمت کنم
از این فرمان استفاده کردم ( اگر راه بهتری هست راهنمایی بفرمایید)
که داخل یک لیست مقادیر رو جدا کردم که بعدا استفاده کنم
مشکل اینجاست که میاد یه مقدار خالی اولش در نظر میگیره که خیلی عجیبه
به این صورت خروجی میده
یک کاراکتر خالی
a
r
a
s
t
o
o
چه طور باید فقط حروف رو به لیست بدم و با یک ویرگول جدا کنم
a,r,a,s,t,o,o
مرسی از همه اساتید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.