mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ با سلام من می خوام یک تنیمات برای نرم افزارم بزارم که روی چند تا اکتیویتی هست هیچی از تنظیمات رو هم بلد نیستم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگر هم پیدا کردم برای یک لایئت یا اکتیویتی بود تنظیمات(سایز قلم و رنگ ) لطفا اموزش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من الان تنظیمات رو درست کردم فقظ می خوام تنظیمات روی بقیه ی اکنیویتی ها ذخیره شه و وقتی میاد بیرون از نرم افزار و وقتی رفت تو تنظیمات تغیر نکنه دیکه چی کار کنم؟؟؟/ برای مثل یه تکس میذارید که کاربر عدد اندازه فونت خودشو انتخاب کنه اون عدد رو به این صورت ذخیره کنید ASP.SaveInt("textsize",edittext1.text) و بعد توی اکتیویتی های دیگه میتونید اون عدد رو ک ذخیره کردید استفاده کنید و بخونیدش هر دفعه و بدون تغییر ASP.GetInt("textsize",10) توی کد بالا اگه مقداری توش ذخیره نشده باشه عدد 10 رو میده به جاش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میتونید یه اکتیویتی بذارید برای تنظیمات بعد با استفاده از کتابخونه زیر اونارو ذخیره کنید http://answercenter.ir/topic/9955-%D8%B0%D8%AE%DB%8C%D8%B1%D9%87-%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%AF-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%88/ و در نهایت هم میتونید از اونا زمان اجرای برنامه استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ میشه توضیح در موردش بدین من متوجه نشدم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mostafa.kasiri 115 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ من الان تنظیمات رو درست کردم فقظ می خوام تنظیمات روی بقیه ی اکنیویتی ها ذخیره شه و وقتی میاد بیرون از نرم افزار و وقتی رفت تو تنظیمات تغیر نکنه دیکه چی کار کنم؟؟؟/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mostafa.kasiri 115
با سلام
من می خوام یک تنیمات برای نرم افزارم بزارم که روی چند تا اکتیویتی هست هیچی از تنظیمات رو هم بلد نیستم گشتم ولی چیزی پیدا نکردم اگر هم پیدا کردم برای یک لایئت یا اکتیویتی بود
تنظیمات(سایز قلم و رنگ )
لطفا اموزش
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.