arastooms 1,046 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام به همه عزیزان من مقدار 400 عدد ورودی دارم که پشت سر هم هست فرض میکنیم 1200 تا 1600حالا قرار هست کاربر یکی از این اعداد رو وارد کنه ولی هر کدوم از این اعداد باید با یک عدد دیگه ( تفریق) بشه که مشکل اینه که اون عدد ها پشت سر هم نیست ولی الگو داره الگو اعداد ستون دوم به این صورت هست که دوتا دوتا اضافه میشه و از 1000 شروع میشه برای مثال 1000 و 1002 و 1004 و 1006 .....تا 400 تا میره جلومن عکس زیر رو قرار میدم اگر محبت کنید راهنمایی بفرمایید چه طور این الگوریتم رو در کد نویسی پیاده کنم ممنون میشمدر شکل ستون آبی ورودی کاربر هست ستون وسط داده برنامه هست که باید از ورودی کاربر کم بشه و ستون آخر هم حاصل این تفریق هستمشکلم در نوشتن الگوریم تعریف ستون وسط هست که دوتا دوتا اضافه میشه و پشت سر هم نیستبا تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ عزیزان نوشتم الگوریتم رو و کار میکنه Dim aaa,bbb As String aaa=63581 bbb=61628 For i=0 To 660 If xxx=aaa+i Then bbb=bbb+(2*i) xxx=xxx-bbb End If Next امید وارم به کار دوستان بیاد پست رو پاسخ داده شده اعلام میکنم و تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه عزیزان
من مقدار 400 عدد ورودی دارم که پشت سر هم هست
فرض میکنیم 1200 تا 1600
حالا قرار هست کاربر یکی از این اعداد رو وارد کنه
ولی هر کدوم از این اعداد باید با یک عدد دیگه ( تفریق) بشه که مشکل اینه که اون عدد ها پشت سر هم نیست ولی الگو داره
الگو اعداد ستون دوم به این صورت هست که دوتا دوتا اضافه میشه و از 1000 شروع میشه
برای مثال 1000 و 1002 و 1004 و 1006 .....
تا 400 تا میره جلو
من عکس زیر رو قرار میدم
اگر محبت کنید راهنمایی بفرمایید چه طور این الگوریتم رو در کد نویسی پیاده کنم ممنون میشم
در شکل ستون آبی ورودی کاربر هست
ستون وسط داده برنامه هست که باید از ورودی کاربر کم بشه
و ستون آخر هم حاصل این تفریق هست
مشکلم در نوشتن الگوریم تعریف ستون وسط هست که دوتا دوتا اضافه میشه و پشت سر هم نیست
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.