cloner01001 38 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان چطور با کدنویسی تو محیط اصلی بک گراند یه لیبل رو عوض کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوست عزیز من میخوام عکس قرار بدم از از خاصیت background استفاده کنم تو محیط دیزاینر بلدم ولی تو محیط کد نویسی بعد از کد زیر باید چی نوشت: label1.background عکس هم با استفاده از کد زیر label1.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"picname.png")) توی پرانتز از پوشه داخلی برنامه عکس رو انتخاب میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سلام دوستان چطور با کدنویسی تو محیط اصلی بک گراند یه لیبل رو عوض کنم؟ سلام دوست عزیز با استفاده از مشخصه color Dim Label1 As Label Label1.Color=Colors.RGB(255,255,255) بجای اون عدد داخل پرانتز کد رنگ رو وارد کن یا میتونی بجای کد رنگ از رنگ های پیشفرض استفاده کنی مثلا Dim Label1 As Label Label1.Color=Colors.Red لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
cloner01001 38 ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دوست عزیز من میخوام عکس قرار بدم از از خاصیت background استفاده کنم تو محیط دیزاینر بلدم ولی تو محیط کد نویسی بعد از کد زیر باید چی نوشت: label1.background لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
cloner01001 38
سلام دوستان چطور با کدنویسی تو محیط اصلی بک گراند یه لیبل رو عوض کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.