رفتن به مطلب
  • 0

راهنمایی برای ساخت راهنما

asheune

سوال

سلام 

استادان بزرگوار من دارم یه برنامه  رو کامل میکنم و برای منو میخوام یه منو شبیه خود تلگرام داشته باشم میشه کمکم کنید چجوری گزینه هاشو بسازم

و اینکه این قسمت سمت چپ تصویر همه ویوو هاش توی یه پنله واسه اینکه رو اجزاش کلیک میکنم رویداد های خودش اجرا بشه نه ویوو های زیرش که مال اکتیویتیه چیکار کنم ؟

001.jpg

در اصل دو سه تا از گزینه هاشو میخوام .یه راهنمای برنامه . یه تماس با ما .

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

لینک ارسال

سلام 

استادان بزرگوار من دارم یه برنامه  رو کامل میکنم و برای منو میخوام یه منو شبیه خود تلگرام داشته باشم میشه کمکم کنید چجوری گزینه هاشو بسازم

و اینکه این قسمت سمت چپ تصویر همه ویوو هاش توی یه پنله واسه اینکه رو اجزاش کلیک میکنم رویداد های خودش اجرا بشه نه ویوو های زیرش که مال اکتیویتیه چیکار کنم ؟

001.jpg

در اصل دو سه تا از گزینه هاشو میخوام .یه راهنمای برنامه . یه تماس با ما .

دوست من از لیست ویو استفاده کن و position هاش رو بنویس

لینک ارسال

دوست من از لیست ویو استفاده کن و position هاش رو بنویس

لیست ویو رو یافتم فقط اگه استادان گرامی مشکل عمل کردن ویوو های زیر پنل رو حل کنن ممنون میشم .من کد تاچ رو هم گذاشتم ولی انگار عمل نمیکنه

لینک ارسال

بریا ساخت همچین اسلاید منویی میتونین از متریال دراور هم استفاده کنید

سرچ کنید تو انجمن:

material drawer

لینک ارسال

بریا ساخت همچین اسلاید منویی میتونین از متریال دراور هم استفاده کنید

سرچ کنید تو انجمن:

material drawer

من از ah navigation drawer استفاده کردم فقط لیست ویو که میذارم نمایش نمیده. میشه یه لینک از لیست ویو عکس دار بدید. سرچ کردم چیزی پیدا نکردم کارم راه بیفته

لینک ارسال

من از ah navigation drawer استفاده کردم فقط لیست ویو که میذارم نمایش نمیده. میشه یه لینک از لیست ویو عکس دار بدید. سرچ کردم چیزی پیدا نکردم کارم راه بیفته

نه کتابخونه متریال دراور فرق داره، بفرمایید این راستچینش:

http://answercenter.ir/topic/6380-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%AA%D8%B5%D9%88%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%8C-msmaterialdrawer-%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DA%86%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%B1%DB%8C%D8%B3%D9%88/

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...