a_m_i_n_000 1 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ من میخواستم یه فایل apk رو ضمیمه برنامه کنم (از فایل منیجر) بعد با چه دستوری بهش بگم وقتی رو یه دکمه کلیک بشه اون فایل ضمیمه شده رو اجرا کنه واسه نصب ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ سلام اینو تست کنید ببینید جواب میده؟ Dim intent1 As Intent intent1.Initialize(intent1.ACTION_VIEW,File.Combine(File.DirRootExternal,"name.apk") intent1.SetType("application/vnd.android.package-archive") StartActivity(intent1) مسیر فایل مورد نظر هم که مشخصه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ بفرما دوست عزیز http://s7.picofile.com/file/8252329300/install.rar.html تو بیسیک نشد هر کاری کردم ولی تو جاوا میشه کتابخونشو درست کردم گذاشتم بالا کتابخونه رو تیک بزن بعدش اینو بنویس Dim nasb As Nasbapk nasb.nab(patch) که اینجا patch مسیر فایل apk هستش مثلا File.DirRootExternal&"/Download/B.apk رمز فایل زیپ answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
a_m_i_n_000 1
من میخواستم یه فایل apk رو ضمیمه برنامه کنم (از فایل منیجر) بعد با چه دستوری بهش بگم وقتی رو یه دکمه کلیک بشه اون فایل ضمیمه شده رو اجرا کنه واسه نصب ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.