محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام با این کتابخونه میتونید فایل های apk یی که تو حافظه داخلی یا خارجی گوشیتون هست رو نصب کنید خیلی ساده اس کتابخونه رو تیک میزنید بعدش اینو بنویسید Dim nasb As Nasbapk nasb.nab(patch) که اینجا patch مسیر فایل apk هستش مثلا File.DirRootExternal&"/Download/B.apk http://s7.picofile.com/file/8252329300/install.rar.html رمز فایل زیپ answercenter.ir لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimaha 12 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سلام من این کد نوشتم ارور داد nasb.nab(File.DirAssets,"bar.apk") ارور too many paramater لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ دوست عزیز آدرس به این صورت نیست که تو توضیحات نمونه مسیر رو نوشتم اولا از تو ASSET نمیتونی نصب کنی اول کپیش کن تو حافظه تلفن بعد اونجا مسیر بده به صورت زیر میشه File.Copy(File.DirAssets,"app.apk",File.DirDefaultExternal,"app.apk") Dim nasb As Nasbapk nasb.nab(File.DirDefaultExternal&"app.apk") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ خوب و کاربردیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimaha 12 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ کدی که گفتید با نام اپلیکیشن خودم وارد کردم ولی موقعه ای که برنامه باز می کنم ارور زیر رو می ده Parse error there is a problem parsing the package لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
edris 6 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۵ این کتابخونه برنامه خودش نصب میکنه یا مراحل نصب برنامه توسط کاربره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ مراحل نصب باید طی بشه عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ کدی که گفتید با نام اپلیکیشن خودم وارد کردم ولی موقعه ای که برنامه باز می کنم ارور زیر رو می ده Parse error there is a problem parsing the package هموطن مشکل از پکیجتونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
edris 6 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ راهی هست که کاربر نیاز به مراحل نصب نداشته باشه؟ مثل بلواستیک لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۵ بله دوست عزیز دسترسی روت میخواد در ضمن بلواستک قضیش فرق میکنه چون از محیط ویندوز نصب میکنه شما اگه تو محیط اندروید بخواید برنامه نصب کنید قطعا باید مراحل نصب رو طی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.