hossein44 1 ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دارم یه برنامه درست میکنم میخوام در بعضی جاها فایل pdf قرار بدم یعنی طرف با کلیک کردن کل فایل pdf براش باز بشه میخواستم ببینم کدنویسیش چجوریه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دارم یه برنامه درست میکنم میخوام در بعضی جاها فایل pdf قرار بدم یعنی طرف با کلیک کردن کل فایل pdf براش باز بشه میخواستم ببینم کدنویسیش چجوریه؟؟؟ سلام دوست عزیز یکم جستجو میکردی تو انجمن به جواب میرسیدی اگه اشتباه نکنم یه صورت زیر میتونی Sub OpenPDF(FileName As String) Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW, FileName) i.SetType("application/pdf") i.WrapAsIntentChooser("Choose PDF Viewer") StartActivity(i) End Sub OpenPDF("file://" & File.Combine(folder, file name)) راه دیگش با استفاده از کتابخونه PDFViwer لینک + مثال http://s6.picofile.com/file/8201485984/PDF_Viwer.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hossein44 1
سلام دارم یه برنامه درست میکنم میخوام در بعضی جاها فایل pdf قرار بدم
یعنی طرف با کلیک کردن کل فایل pdf براش باز بشه
میخواستم ببینم کدنویسیش چجوریه؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.