ssszmath 15 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام چه جوری میتونم از ورود اس ام اس ها به درون اینباکس گوشی جلوگیری کنم. مثل نرم افزار های بانک ها که اس ام اس توسط برنامه خونده میشه ولی وارد اینباکس نمیشه. اگه سورس یا نمونه ای هست بزارید ممنون میشم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ درود این عبارت رو در انجمن جست و جو کنید : SmsInterceptor چند تا سورس و آموزش در این مورد هست ! فقط این رو متذکر بشم که اگر اشتباه نکنم این کار روی اندروید 4.2 به بالا جواب نمیده . حالا یا 4.2 به بالا بود یا 5 به بالا دقیق یادم نیست !!! نه این مشکل از این کتابخونه باشه ... خود اندروید این دسترسی رو نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ درود این عبارت رو در انجمن جست و جو کنید : SmsInterceptor چند تا سورس و آموزش در این مورد هست ! فقط این رو متذکر بشم که اگر اشتباه نکنم این کار روی اندروید 4.2 به بالا جواب نمیده . حالا یا 4.2 به بالا بود یا 5 به بالا دقیق یادم نیست !!! نه این مشکل از این کتابخونه باشه ... خود اندروید این دسترسی رو نمیده درست میفرمایید با استفاده از کتابخانه Phone و ماژول SmsInterCeptor یک Listener برای دریافت پیام ایجاد میکنید بعد باید با یه ماژول دیگه فکر کنم اسمش SmsLog بود، حذف میکنید ازاینباکس فرموده ی آقای ایزدی درسته اما یه ویرایش نیاز داره؛ از اندروید 5.0 به بالا این اجازه رو نمیده که حذف کنید(مطمئنم!) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
RoyaPM 538 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ تو بعضی از گوشی ها 4.4.2 و هم ساپورت نمیکنه ، از 5 به بعدم که کلا دسترسی محدود شده براش تو اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام چه جوری میتونم از ورود اس ام اس ها به درون اینباکس گوشی جلوگیری کنم. مثل نرم افزار های بانک ها که اس ام اس توسط برنامه خونده میشه ولی وارد اینباکس نمیشه. اگه سورس یا نمونه ای هست بزارید ممنون میشم با تشکر من فقط میدونم باید با استفاده از سرویس با listener گوش کنی ببینی کی پیام میاد واسه کاربر بعد هر کاری میخوای روش انجام میدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ssszmath 15
با سلام
چه جوری میتونم از ورود اس ام اس ها به درون اینباکس گوشی جلوگیری کنم. مثل نرم افزار های بانک ها که اس ام اس توسط برنامه خونده میشه ولی وارد اینباکس نمیشه.
اگه سورس یا نمونه ای هست بزارید ممنون میشم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.