farhadhamid29 3 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان تو ساخت فایل رابط phpبا اندروید مشکل دارم ارور میده کدهامو میزارم ببینید مشکلشون کجاست <?php $con=mysql_connect("farhadhamid.yourgig.ir","xxx_user1","xxxxxxxx"); mysql_select_db("xxxx_db1",$con); /* $user=$_post['username']; $pass=$_post['password']; */ $user="Farhad"; $pass="1956"; $sqlQ="select * from users where Username='$user' and Password='$pass' "; $result=mysql_Query($sqlQ); $row=mysql_fetch_array($result); print $row[0]; mysql_close($con); ?> اینم شات اینم ارورها من میخوام یوزرنیم رو چاپ کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسن قاسمی نیا 547 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ این به عنوان لوکال هاست درست نیست : farhadhamid.yourgig.ir اطلاعت هاست رایگانتو بده برم برات درستش کنم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ آدرس هاست Mysql رو mysql.yourgig.ir وارد کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
farhadhamid29 3 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون آقای قاسمی ،درست شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.