m3r 7 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام من میخوام یه عدد رو به یه فرمت دلخواه تبدیل کنم مثلا عدد 10 رو میخوام به صورت t0010 نمایش بدم! یعنی اون عددی که بعد از t نمایش داده میشه همیشه 4 رقم باشه و مثلا اگه خواستیم عدد 123 رو نمایش بدیم به صورت t0123 نمایش داده بشه از چه تابعی واسه این کار میتونم استفاده کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سلام شما می تونید طول رشته رو بگیرید و به اون تعدادی که میخوایید اضافه کنید این کد رو ببینید » Private len As Int Private txt As String txt = edtInput.Text len = edtInput.Text.Length If len < 4 Then If len = 3 Then edtInput.Text = "t0" & txt If len = 2 Then edtInput.Text = "t00" & txt If len = 1 Then edtInput.Text = "t000" & txt End If توی این کد میاد چک میکنه که آیا طول رشته از ۴ تا کمتر هستش یا خیر اگر کمتر هستش میاد ۳تا حالت رو چک میکنه و به تعدادی که نیاز باشه بهش صفر رو اضافه می کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m3r 7
با سلام
من میخوام یه عدد رو به یه فرمت دلخواه تبدیل کنم
مثلا عدد 10 رو میخوام به صورت t0010 نمایش بدم!
یعنی اون عددی که بعد از t نمایش داده میشه همیشه 4 رقم باشه و مثلا اگه خواستیم عدد 123 رو نمایش بدیم به صورت t0123 نمایش داده بشه
از چه تابعی واسه این کار میتونم استفاده کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.