علی علایی 161 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ با سلام تو تگ دهی معمولی ما یه دونه مقدار بهش میدیم اینجوری pnl.Tag=i بعد تو رویدادشم مثلا اینجوری استفاده میکنیم Sub pnl_Click Dim pnl As Panel pnl= Sender ToastMessageShow(pnl.Tag,True) End Sub حالا من میخام به تگ پنل چندتا مقدار بدم مثلا اینجوری pnl.Tag=i&h&v&c حالا تو رویداد پنل سندرش چه جوری اینارو از هم جدا کنم و استفاده کنم با تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون شهاب جان اولش تست کردم درست جواب نداد بعد الگو رو تغییر دادم درست شد فک کنم | باشه رجیکس درست کار نمیکنه اینم الگوی که دادم تو حلقه pnl.Tag=i&"ff"&h&"ff"&v&"ff"&c و تو رویداد کلیک پنل Dim str() As String str = Regex.split("ff",pnl.tag) ' ToastMessageShow(str(0),True) Log(str(0)) سوال خیلی خوبی پرسیدم دوستانی که میخان تو اکتیوتی بعد مولتی پنل چندین تا مقدار بگیرن این جواب سوال خیلی حیاتیه بازم تشکر میکنم از شهاب عزیز لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad002 1 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ بیایید این تاپیک نظر خود تونی در مورد قیمت برنامه بدید http://answercenter.ir/topic/13834-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7/?p=85977#entry85977 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سلام اینطوری pnl.Tag=i&"|"&h&"|"&v&"|"&c الان بین هر کدوم یه | گذاشتیم توی رویداد کلیکت Dim pnl As Panel pnl= Sender dim str() as string str = Regex.split("|",pnl.tag) حالا مقادیرت توی Str هستن اولی میشه str(0) دومی میشه str(1) و ... برای استفاده هم i = str(0) به این شکل کار میکنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
علی علایی 161
با سلام
تو تگ دهی معمولی ما یه دونه مقدار بهش میدیم اینجوری
بعد تو رویدادشم مثلا اینجوری استفاده میکنیم
حالا من میخام
به تگ پنل چندتا مقدار بدم مثلا اینجوری
حالا تو رویداد پنل سندرش چه جوری اینارو از هم جدا کنم و استفاده کنم
با تشکر
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.