ha88an 203 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان فرض کنید جدول من چند تا رکورد داره داخلش که مقدار id ها ترتیب نداره ینی id اولین رکورد ممکنه 8 باشه بعدیش 13 بعدیش 17 و ... من id رکورد فعلی خودمو دارم مثلا 13 حالا چطور باید رکورد بعدی و قبلی اونو بدست بیارم؟؟؟ :fekr: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سلام بررسی کنید Dim newPos As Int Dim sql As SQL Dim cur As Cursor cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i If cur.GetInt("id") = 7 Then newPos = i End If Next 'baraye ghabliii' cur.Position = newPos - 1 Dim str As String = cur.GetString("matn")'baraye mesal' 'baraye badiiii' cur.Position = newPos + 1 Dim str As String = cur.GetString("matn")'baraye mesal' لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ha88an 203
سلام دوستان
فرض کنید جدول من چند تا رکورد داره داخلش که مقدار id ها ترتیب نداره ینی id اولین رکورد ممکنه 8 باشه بعدیش 13 بعدیش 17 و ...
من id رکورد فعلی خودمو دارم مثلا 13 حالا چطور باید رکورد بعدی و قبلی اونو بدست بیارم؟؟؟ :fekr:
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.