MoniSoft 14 ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۵ سلام در یک برنامه پیامکی که دارای موضوع های مختلف و هر موضوع شامل تعداد زیادی مطلب است و هر مطلب یه دکمه علاقه مندی داره حالا سوالم اینه چه جوری میشه در صفحه علاقه مندی مشخص کرد که کدوم مطلب در کدوم موضوع رو در علاقه مندی ها قرار بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ متن پیامک ها در قسمت sms گذاشته میشه? بعد اون عدد که جلو جوک 1 در قسمت sms گذاشتین لازمه? آره متن پیامک تو فیلد sms هستش صد درصد لازمه اون عدد که جلو جک1 هست در واقع همون اسم مستعاری هست که واسه گروه جک در نظر گرفتیم شما میتونین هر چیز دیگه ای بگیرین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MoniSoft 14 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ آره متن پیامک تو فیلد sms هستش صد درصد لازمه اون عدد که جلو جک1 هست در واقع همون اسم مستعاری هست که واسه گروه جک در نظر گرفتیم شما میتونین هر چیز دیگه ای بگیرین همون طوری که گفتید من دیتابیسم رو به شکل زیر درست کردم ایا درسته؟ بعد به برنامه رفتم و کد زیر رو قرار دادم : If File.Exists(File.DirInternal,"dbb.db")=False Then File.copy(File.DirAssets,"dbb.db",File.DirInternal,"dbb.db") End If SQL1.Initialize(File.DirInternal,"dbb.db",True) cursur1 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM tb2 WHERE subid=1") myfont = Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") Activity.LoadLayout("sv") ScrollView1.Panel.Visible=False time.Initialize("time1",1000) time.Enabled =True For i=0 To cursur1.RowCount-1 cursur1.Position=i text= cursur1.GetString("sms") ScrollView1.Panel.Color = Colors.Transparent Dim p1 As Panel p1.Initialize("") p1.LoadLayout("main") ScrollView1.Panel.AddView(p1,0,PanelHeight,100%x,100dip) btnfav.tag = cursur1.getint("id") btnshare.Tag = i btndelet.Tag = cursur1.GetString("id") btncopy.Tag = i btnnumber.text = i + 1 btnnumber.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("byekan.ttf") ht=art(text,Label1,myfont,20) Label1.TextColor=Colors.Black p1.Height=ht+70dip PanelHeight=PanelHeight+ht+70dip Next ScrollView1.Panel.Height=PanelHeight دکمه fav هم به صورت زیر نوشتم : Sub btnfav_Click Dim cursor3 As Cursor cursor3 = SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM tb2") Dim btn2 As Button btn2=Sender cursor3.Position = btn2.Tag Dim fav As favemanager fav.Initialize fav.addtofave("1",btn2.Tag) End Sub بعد اجرا کردم این ارور رو داد : لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
MoniSoft 14
سلام
در یک برنامه پیامکی که دارای موضوع های مختلف و هر موضوع شامل تعداد زیادی مطلب است و هر مطلب یه دکمه علاقه مندی داره حالا سوالم اینه چه جوری میشه در صفحه علاقه مندی مشخص کرد که کدوم مطلب در کدوم موضوع رو در علاقه مندی ها قرار بده.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
22 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.