Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستانامیدوارم تو این چند روز تا حالا با اخم از جلسه امتحان بیرون نیومده باشین این سورسی که نوشتم کاری که میکنه اینه که میاد یه لینک از کاربر میگیره و به این صورت کوتاهش میکنه: goo.gl/xxxxxx و همچنین قابلیت کپی کردن لینک + باز کردن اون با مرورگر رو هم داره.سورس + کتابخونه های استفاده شده: Link Shortener.rar منبع کتابخانه: https://www.b4x.com/android/forum/threads/googleurlshortener.62467/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
asheune 70 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان امیدوارم تو این چند روز تا حالا با اخم از جلسه امتحان بیرون نیومده باشین این سورسی که نوشتم کاری که میکنه اینه که میاد یه لینک از کاربر میگیره و به این صورت کوتاهش میکنه: goo.gl/xxxxxx و همچنین قابلیت کپی کردن لینک + باز کردن اون با مرورگر رو هم داره.سورس + کتابخونه های استفاده شده: Link Shortener.rar لایک سورس خوبیه توی یکی از مارکت ها اینو گذاشته بود هزار تومن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dada 8 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ کپی پست با ذکر منبع حلال می باشد . لطفا تاریخ پست ها رو ببینید بعد قضاوت کنید . مدیریت لطفا پست رو پاک نکن اصلاح بکنید پستتون رو ویرایش شد - حسین دوست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ کپی پست با ذکر منبع حلال می باشد . لطفا تاریخ پست ها رو ببینید بعد قضاوت کنید . مدیریت لطفا پست رو پاک نکن اصلاح بکنید پستتون رو دوست عزیز این سورس توسط بنده نوشته شده کپی هم نیست.من اصلا این سایتی که شما لینکش رو گذاشتید رو نمیشناسم:/ اول سورس رو دانلود کنید و چک کنید که کپی هست یا نه،بعد تهمت بزنید. در ضمن، بنده توی این سورس از کتابخونه ی Google URL shortener استفاده کردم نه اینی که جنابعالی پستشو تبلیغ کردید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dada 8 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ فقط کافیه تاریخ پست ها رو مطابقت بدید در ضمن گفتی ببین سورس ها یکی ؟ بله دقیقا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ فقط کافیه تاریخ پست ها رو مطابقت بدید تاریخ کدوم پستها؟؟؟ چی میگید شما؟؟ در ضمن گفتی ببین سورس ها یکی ؟ بله دقیقا باعث تاسفه که انقدر راحت بدون داشتن اطلاعات تهمت میزنید ممنون میشم ادامه ندید به اسپم دادن، من و اعضای این انجمن هم دزد نیستیم که از انجمن های دیگه کپی پیست کنیم.من تو اون سایت ثبت نام نکردم، دوستان میتونین خودتون تست کنید ببینید سورس ها و رابط کاربریشون یکی هست یا نه! از مدیرای عزیز خواهش میکنم تاپیک رو قفل کنن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dada 8 ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۵ خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من از همون سایتی که خودتون دانلود کردبد منم دانلود کردم ماله خودتون هم دانلود کردم این ارور میده ؟ Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\okio-1.6.0.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hakan22 39 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من از همون سایتی که خودتون دانلود کردبد منم دانلود کردم ماله خودتون هم دانلود کردم این ارور میده ؟ Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\okio-1.6.0.jar دقیقا برای من هم همین خطا رو میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dada 8 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ shayan abaad در تاریخ 26 May 2016 - 09:25 صبح گفته است سلام من از همون سایتی که خودتون دانلود کردبد منم دانلود کردم ماله خودتون هم دانلود کردم این ارور میده ؟ Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\okio-1.6.0.jar دقیقا برای من هم همین خطا رو میده گفتم که کپی پسته فقط یه تغییراته خیلی جزیی انجام داده بعد جانماز آب میکشن به یاری امام زمان تو این تاپیک بزنه بر کمر...................................... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ دقیقا برای من هم همین خطا رو میده سلام من از همون سایتی که خودتون دانلود کردبد منم دانلود کردم ماله خودتون هم دانلود کردم این ارور میده ؟ Cannot find: C:\Program Files (x86)\Anywhere Software\Basic4android\libraries\okio-1.6.0.jar این سورس نیاز مند چندین فایل میباشد که یکیش فایل okio هست . دیگه یادم نمیاد چه فایل هایی میخاد. فکر کنم 3 تای دیگه هم میخاست. من این فایلokio رو براتون آپلود میکنم. درضمن میتونین توی گوگل سرچ کنین و در سایتهای خارجی پیدا کنید.هر فایلی هم نتونستین اینجا بگید براتون میزارم لینک okio لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hakan22 39 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ گفتم که کپی پسته فقط یه تغییراته خیلی جزیی انجام داده بعد جانماز آب میکشن به یاری امام زمان تو این تاپیک بزنه بر کمر...................................... دوستان ببخشید اسپم میشه ولی دقیقا این اقا مشکلش چیه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hakan22 39 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ این سورس نیاز مند چندین فایل میباشد که یکیش فایل okio هست . دیگه یادم نمیاد چه فایل هایی میخاد. فکر کنم 3 تای دیگه هم میخاست. من این فایلokio رو براتون آپلود میکنم. درضمن میتونین توی گوگل سرچ کنین و در سایتهای خارجی پیدا کنید.هر فایلی هم نتونستین اینجا بگید براتون میزارم لینک okio فایل های gson-2.2.4.jar و okhttp-3.0.0-rc1.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ فایل های gson-2.2.4.jar و okhttp-3.0.0-rc1.jar http://s7.picofile.com/file/8253095326/answercenter10.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
koorosh 6 ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان امیدوارم تو این چند روز تا حالا با اخم از جلسه امتحان بیرون نیومده باشین این سورسی که نوشتم کاری که میکنه اینه که میاد یه لینک از کاربر میگیره و به این صورت کوتاهش میکنه: goo.gl/xxxxxx و همچنین قابلیت کپی کردن لینک + باز کردن اون با مرورگر رو هم داره. سورس + کتابخونه های استفاده شده: Link Shortener.rar منبع کتابخانه: https://www.b4x.com/android/forum/threads/googleurlshortener.62467/ داداش من هر کاری میکنم از حالت زیپ خارج نمیشه!!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.