majid08 266 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ سلامدانلود نسخه جدید فتوپیامکلطفا دانلود کنید و نظر بدینمیخام ببینم اگر این نسخه مشکلی نداره اموزش رو بر اساس این نسخه بسازمالبته قسمتیش رو ساختم چون برنامه مشکل داشت گفتم نسخه جدید تموم بشه بقیش رو بسازم دانلودhttp://b4shop.ir/payamak.apk ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دانلود نسخه جدید فتوپیامک لطفا دانلود کنید و نظر بدین میخام ببینم اگر این نسخه مشکلی نداره اموزش رو بر اساس این نسخه بسازم البته قسمتیش رو ساختم چون برنامه مشکل داشت گفتم نسخه جدید تموم بشه بقیش رو بسازم ممنونم Screenshot_۲۰۱۶۰۵۲۳-۱۵۳۰۵۲.png [attachment=3187:Screenshot_۲۰۱۶۰۵۲۳-۱۵۳۱۰۳.png [attachment=3188:Screenshot_۲۰۱۶۰۵۲۳-۱۵۳۰۱۴.png [attachment=3189:Screenshot_۲۰۱۶۰۵۲۳-۱۵۳۰۲۴.png [attachment=3190:Screenshot_۲۰۱۶۰۵۲۳-۱۵۲۹۰۶.png [attachment=3191:Screenshot_۲۰۱۶۰۵۲۳-۱۵۲۹۵۸.png دانلود http://b4shop.ir/payamak.apk خوبه ولی چرا اسکریناش انقد بزرگ گذاشتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ با گوشی عکس گرفتم نمیدونستم بزرگ میشن فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۵ با گوشی عکس گرفتم نمیدونستم بزرگ میشن فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk به هر حال برنامت عالیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی خوب و عالی با بیسیک کار کردید یا جاوا ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی خوب و عالی با بیسیک کار کردید یا جاوا ؟ بیسیک جناب ایزدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ بیسیک هست فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ خیلی هم عالی.قرار بود یه دوره هم برای همین اپ بزارید چی شد اقای گودرزی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 خرداد، ۱۳۹۵ عالیه حیف که تعداد نصبش توی بازار کمتر از صدتاس به نظر من سورسشو شر کنید ما هم تعداد نصبشو میبریم بالا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezabz 0 ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۵ سلام لطفا سورس را قرار دهید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان این نسخه جدید شبکه اجتماعیم هست با بیسیک(فتوپیامک) با امکان ارسال فیلم ،عکس و متن میشه دانلود کنید و نظر بدین http://s7.picofile.com/file/8260111826/Net.apk.html متشکرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام دوستان این نسخه جدید شبکه اجتماعیم هست با بیسیک(فتوپیامک) با امکان ارسال فیلم ،عکس و متن میشه دانلود کنید و نظر بدین http://s7.picofile.com/file/8260111826/Net.apk.html متشکرم از شما یه دکمه خواستم و آخرش پیچوندی ولی... تغییر خاصی نمیبینم جز SweetAlertDialog که بعضی جاها هم همون قبلیه هست و SweetAlertDialog نیست و برطرف کردن باگ لایک! رنگ بندی هم خوب نیست دیس لایک هم که نداره چرا اینقدر نصب هاش کمه؟ زیر هزار؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ از شما یه دکمه خواستم و آخرش پیچوندی ولی... تغییر خاصی نمیبینم جز SweetAlertDialog که بعضی جاها هم همون قبلیه هست و SweetAlertDialog نیست و برطرف کردن باگ لایک! رنگ بندی هم خوب نیست دیس لایک هم که نداره چرا اینقدر نصب هاش کمه؟ زیر هزار؟ سلام دکمه چی؟ این نسخه رو توش از چند نخی استفاده کردم یک قسمت ارسال فیلم اضافه کردم سرعت خیلی بهتر شده مشکلاتش رو بیزحنت بگین تا درست کنم ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۵ سلام دکمه چی؟ این نسخه رو توش از چند نخی استفاده کردم یک قسمت ارسال فیلم اضافه کردم سرعت خیلی بهتر شده مشکلاتش رو بیزحنت بگین تا درست کنم ممنونم رنگ بندی مناسب نیست بهتره از swiptorefresh برای رفرش کردن استفاده کنی بعضی از قسمتای برنامه دیالوگ خودت رو نشون میده بعضی ها هم متریال دیالوگه بهتره متریال دیالوگ باشه همش یا همشو دیالوگ خودتو بزار عکس پروفایل رو بزرگ تر نشون بدی یا مربعی مثل ایسنتاگرام وقتی روی دکمه اضافه کردن به دوستان کلیک میشه بهتره صفحه رفرش بشه تا عدد دنبال شونده ها اضافه بشه ولی الان کاربر باید بره بیرون و دوباره بیاد تا ببینه عدد تغییر کرده این یه سوتیه دکمه اضافه کردن به دوستان بهتره floatingbutton باشه رنگ بین پست های کاربر و درباره ی خودش بهتره با رنگ پست ها فرق داشته باشه یا بیینشون یه خط بزار که قاطی نشن تعداد کاراکترها با متن ارسال نظر قاطی میشه درستش کن قسمت پیامک ها خالیه این باگه؟یا مدلشه؟ قسمت کاربران برتر بهتره رتبه بندی داشته باشه میتونی اونجایی که علامت زدم رتبه بزاری بعضی جاها فاصله کم و زیاده و یکسان نیست یه مثلث اضافی توی منو وجود داره و در آخر: از چه کتابخانه ای برای نمایش ویدیو استفاده کردی؟ و اون دکمه ای که می گفتم پیچوندی و نگفتی چجوری ساختیش عکسش همین زیره اگه یادت باشه توی تلگرام از پرسیدمو نگفتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ رنگ بندی مناسب نیست بهتره از swiptorefresh برای رفرش کردن استفاده کنی بله درسته این خوبه حتما استفاده میکنم بعضی از قسمتای برنامه دیالوگ خودت رو نشون میده بعضی ها هم متریال دیالوگه بهتره متریال دیالوگ باشه همش یا همشو دیالوگ خودتو بزار کلا از متریال دیالوگ استفاده نکردم عکس پروفایل رو بزرگ تر نشون بدی یا مربعی مثل ایسنتاگرام حتما بزرگتر میکنم وقتی روی دکمه اضافه کردن به دوستان کلیک میشه بهتره صفحه رفرش بشه تا عدد دنبال شونده ها اضافه بشه ولی الان کاربر باید بره بیرون و دوباره بیاد تا ببینه عدد تغییر کرده این یه سوتیه بله درسته یک رفرش نیاز هست دکمه اضافه کردن به دوستان بهتره floatingbutton باشه چون با xml لای اوت ها رو نوشتم نتونستم از این استفاده کنم از بلدین بگین در اندروید استودیو چطور این ویو رو بیارم ممنونم میشم رنگ بین پست های کاربر و درباره ی خودش بهتره با رنگ پست ها فرق داشته باشه یا بیینشون یه خط بزار که قاطی نشن سایه بزارم بهتره تعداد کاراکترها با متن ارسال نظر قاطی میشه درستش کن فکر نمیکردم اسم به این بزرگی باشه قسمت پیامک ها خالیه این باگه؟یا مدلشه؟ هرکسی رو دنبال کنی ست هاش میاد اینجا تا دنبال نکنی خالیه قسمت کاربران برتر بهتره رتبه بندی داشته باشه میتونی اونجایی که علامت زدم رتبه بزاری بله درسته حتما میزارم بعضی جاها فاصله کم و زیاده و یکسان نیست فاصله زیاد جای تبلیغ عدد هست که لود نشده یه مثلث اضافی توی منو وجود داره مال خود متریال دراور هست و در آخر: از چه کتابخانه ای برای نمایش ویدیو استفاده کردی؟ منظورتون رو نفهمیدم و اون دکمه ای که می گفتم پیچوندی و نگفتی چجوری ساختیش عکسش همین زیره اگه یادت باشه توی تلگرام از پرسیدمو نگفتی این یک باتن معمولی هست با رنگ سبز همین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۵ هرکسی رو دنبال کنی ست هاش میاد اینجا تا دنبال نکنی خالیه اگه اسمش دنبال کننده ها باشه بهتره و اینکه بهتره مخفیش کنی وقتی پیام توش نیست یا کاربر کسی رو دنبال نکرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
binam 262 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ برنامه از هر لحاظ عالیه. گرافیک و رابط کاربری 20 ایده 18 موفق باشی. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ چون با xml لای اوت ها رو نوشتم نتونستم از این استفاده کنم از بلدین بگین در اندروید استودیو چطور این ویو رو بیارم ممنونم میشم مگه برنامه تون رو با اندروید استودیو نوشتید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ مگه برنامه تون رو با اندروید استودیو نوشتید؟سلام خیر فقط لای اوت ها رو با xml نوشتم فرستاده شده از SM-G920Fِ من با Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamed Sabet Farhadi 707 ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۵ از چه کتابخانه ای برای نمایش ویدیو استفاده کردی؟ منظورتون رو نفهمیدم کتابخونه نمیدونی چیه؟ میگم از چه کتابخونه ای توی بخش کلیپ ها برای نمایش فیلم استفاده کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.