saeedkaramian 8 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ سلام میخوام با گوشی به هایپر ترمینال ویندوز از طریق usb متصل بشم و دیتا متنی رد و بدل کنم برنامه اندرویدش رو بلد نیستم یک برنامه داخل سایت b4x بود(erel) ولی متاسفانه وقتی میخواد پورت usb رو باز کنه اررور میده نمیدونم مشکل از کجاست لطفا کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirhossein.m 100 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ تا حالا همچین سوالی ندیده بودم و بهش فکر نکرده بود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
saeedkaramian 8 ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۵ ok thanks لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوست عزیز چقد اسپم میدید! اگر دوستان یاد داشته باشن شک نکنید کمکتون می کنن لطفا رعایت کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
saeedkaramian 8
سلام میخوام با گوشی به هایپر ترمینال ویندوز از طریق usb متصل بشم و دیتا متنی رد و بدل کنم برنامه اندرویدش رو بلد نیستم یک برنامه داخل سایت b4x بود(erel) ولی متاسفانه وقتی میخواد پورت usb رو باز کنه اررور میده نمیدونم مشکل از کجاست لطفا کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.