رفتن به مطلب
  • 0

استفاده از کتابخانه serial

fun_code

سوال

سلام

من با استفاده از بلوتوث 3 دستگاه رو به هم متصل میکنم...

یه مشکل وجود داره...

فقط یکی از گوشی ها است که وقتی سرور میشه ، همه اتصال ها برقرار میمونه...

اما وقتی 2 گوشی دیگه رو بعنوان سرور انتخاب می کنم با اتصال به گوشی دوم ارتباط اولی قطع میشه !!!

مشکل از چیه ؟

چون هر گوشی ای نمیتونه سرور باشه مشکل ساز هست.

جالب اینجاست که در جستجوی بلوتوث با کتابخانه serial ، در بعضی از گوشی ها هیچ دستگاهی یافت نمیشه !!! اما در همان دستگاه وقتی با جستجوی پیشفرض اندروید تست می کنم ، بدون مشکل گوشی های روشن نمایش داده میشن !!! (کتابخانه ضعیفی داره B4A)

پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگزارم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

7 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

@@EhsaN_ME,

رفیق دیگه هیچ وقت توی تاپیک دیگه سوالتو نپرس

چون کسی جواب نمیده

سوالتو تو تاپیک جدید بپرس

سلام ، ممنون گفتم سوالم را تو تاپیکی که بیشتر مربوط هست بپرسم . تا مطالب جمع شده باشه و بهتر برای همه قابل دسترس باشه . اینجوری فک کنم برای 30 تا دستور یک کتابخونه 30 تاپیک نداشته باشیم . :fekr:

بازم چشم  :areuok:

لینک ارسال

سلام دوستان ،

یه سوال داشتم وقتی از دیتابیس یک سری اطلاعات رو میخونی و توی یک لیست ذخیره میکنی میشه از طریق بلوتوث لیست تولیدی را  ارسالش کرد . 

هر چی تو اینترنت و سایت گشتم یه نمونه از کار با write list نبود . شاید مثل write line  باشه ولی تو قسمت دریافت بلوتوث برنامه هنگ میکنه . میخوام یک سری اطلاعات دیتابیس اضافه شده به لیست را بصورت لیستی بفرستم و دریافت کنم .

کلا میخواستم بدونم کار با این write list برای بلوتوث چجوریه . هم ارسالش و هم دریافتش و چرا برنامه برای دریافتش هنگ میکنه . 

ممنون از لطفتون ، منتظر جوابتون هستم .

لینک ارسال

*******************************جالب اینجاست که در جستجوی بلوتوث با کتابخانه serial ، در بعضی از گوشی ها هیچ دستگاهی یافت نمیشه !!! اما در همان دستگاه وقتی با جستجوی پیشفرض اندروید تست می کنم ، بدون مشکل گوشی های روشن نمایش داده میشن !!! (کتابخانه ضعیفی داره B4A)*****************************8

سلام 

تاجایی که من میدونم کتابخانه serial فقط لیست دیوایس های pair شده یا همون جفت شده را نشان میده ، پس قبل از اون باید دیوایس ها را با هم Pair  کنید .

لینک ارسال

دوستان سلام ، عید تون مبارک باشه . :give_rose:

لطفا اگه اطلاعاتی در مورد کتابخانه سریال ( کار با بلوتوث ) دارین ، برای آموزش تو این تاپیک قرار بدید تا تاپیک جامعی برای این کتابخونه باشه . :areuok:

خیلی گُل اید . :53:  :53:  :53:  :53:

لینک ارسال

@@EhsaN_ME,

رفیق دیگه هیچ وقت توی تاپیک دیگه سوالتو نپرس

چون کسی جواب نمیده

سوالتو تو تاپیک جدید بپرس

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...