سیدمحمد 248 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ سلام به همه همچین تاپیکی نبود گفتم بزنم. اخه خودمم میخاستم بدونم که با کتابخونه انیمیشن یا انیمیشن پلاس چطور میشه به هر چیزی یا برای مثال به اسپلش جلوه داد. مثلا اگر بخایم تصویر از سمت چپ صفحه بیاد و وقتی به وسط رسید متوقف بشه چطور میشه اجراش کرد؟؟ من از انیمیشن خود b4a استفاده کردم اما زیاد جالب نشد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان توجه کنن توی همچین قضایای کلی مث انیمیشنا, دونستن اصل قضیه (4حالت انیمیشن) کفایت میکنه بقیه کارای عجیب غریبی ک شاید تو بضی از برنامه ها میبینین اون دیگه خلاقیت خود توسعه دهندس شمام باید فک کنین تا چیزی ک میخاینو اجرا کنین, وظیفه آموزش دهنده این نیس بیاد خلاقیت و تکنیک یاد بده, لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سلام مطمئن هستید نبود؟ http://answercenter.ir/topic/8918-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-animationplus/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سیدمحمد 248 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سلام مطمئن هستید نبود؟ http://answercenter.ir/topic/8918-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-animationplus/ این آموزشو چند وقت پیش دیده بودم. فقط انیمیشن به باتن ها رو آموزش دادن. استفاده های دیگه ی این کتابخونه کار نشده. منظورم اون چیزی که میخامو نداره. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammadmahmoudi 2 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سلام. منم دنبال همچین چیزی بودم. ممنون اگه دوستان کد نمونه بدن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
سیدمحمد 248
سلام به همه
همچین تاپیکی نبود گفتم بزنم. اخه خودمم میخاستم بدونم که با کتابخونه انیمیشن یا انیمیشن پلاس
چطور میشه به هر چیزی یا برای مثال به اسپلش جلوه داد.
مثلا اگر بخایم تصویر از سمت چپ صفحه بیاد و وقتی به وسط رسید متوقف بشه
چطور میشه اجراش کرد؟؟
من از انیمیشن خود b4a استفاده کردم اما زیاد جالب نشد.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.