m3r 7 ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ببخشید نمیدونم چی باید سرچ کنم! چند تا موضوع هم سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم من میخوام وقتی روی یه باتن کلیک میکنم یه پنجره pop up باز شه تا بشه یه متن رو وارد کرد یه چیزی تو مایه های پنجره ای که زمانی که کد ussd وارد میکنید باز میشه و شما باید یه عدد رو انتخاب کیند پیشاپیش ممنون از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ ببینید شما یک پنل تعریف کنید و EditText مورد نظرتون رو توی قرار بدید اون پنل رو به صورت پیش فرض از توی اکتیویتی کریت تعریف کنید که مخفی باشه : panel1.visible = false بعدش وقتی روی اون button که میگید کلیک انجام شد بگید : panel1.visible= true همین دو خط بیشتر نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
salmana 174 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون از راهنمایی دوستان یه روش استفاده کردم که جواب داد وقتی پنل باز شد اومدم تمام کلیدهای پشت پنل رو disable کردم و بعد از اینکه پنل بسته شد شرمنده از ارسال پستم شما به جوابتون رسیدین ولی این روش شما غیرحرفه ای هست. مثلا اگر 50 تا ویو توی اون اکتیویتی داشتی چیکار میکنی؟ خاب پدرت در میاد که همش دیزیبل و اینیبل کنی یک پیشنهاد میکنم که قبل از اینکه توی دیزاینر پنل اضافه کنی یک لیست ویو اضافه کن و آلفا را 0 قرار بده و عرض و ارتفاع را 100 درصد بکن. یعنی آخرین ویو اضافه شده باید اون پنلت باشه و یکی قبل از اون لیست ویو حالا هر وقت پنل ویزیبل میکنی لیست ویو هم ویزیبل کن نکته 1 : فکر کنم فقط لیست ویو هست که کاری میکنه پشت خودش رو غیرفعال کنه(معمولا خیلی از برنامه ها این باگ(مشکل) رو دارن . یعنی دکمه های پشت پنلشون قابل لمس هست) نکته 2: واسه این کار شما یک کتابخانه و مثال هست. خیلی شکیل و ساده و کار آمد و نیازی به پنل و ادیت تکست هم نداری. یعنی همون مثل USSD کادر برات میاره و نیاز به زحمت پنل و ادیت تکست و اندازه دادن و... نداری کدش: کتابخانه Dialog را تیک بزنید Dim Id As InputDialog Id.InputType = Id.INPUT_TYPE_TEXT Dim ret As String Id.Input = "" Id.Hint = "متن هینت" Id.HintColor = Colors.ARGB(196, 255, 140, 0) ret = Id.Show("", "متن تیتر", "اوکی", "انصراف", "", Null) If ret = DialogResponse.POSITIVE Then ToastMessageShow("عملیات انجام شد",True) Else ToastMessageShow("لغو عملیات",True) End If دربالا میتونین یک آیکن هم اضاف کنید ولی من Null گذاشتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۵ در ادامه ی صحبتای mfaraji ک روششون استاندارد بود و روش خودتون کااااملن غیرحرفه ای, پیشنهاد میکنم از کتابخونه xtra view استفاده کنی ک امکان ساخت دیالوگ سفارشیه سفارشیه سفارشی با هر ویویی درون خودش رو بهتون میده و بصورت مسیج باکس دقیقن با همون وقفه و انیمیشنی ک مسیج باکس داره دیالوگ و محتویاتشو اجرا میکنه, سرچ کنید اسم کتابخونه رو با سورسش کامل هس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ یعنی میخوای یک متن رو از کاربر بگیری؟ اگ اینطوریهباید یک ادیت تکس درس کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hakan22 39 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سلام ببخشید نمیدونم چی باید سرچ کنم! چند تا موضوع هم سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم من میخوام وقتی روی یه باتن کلیک میکنم یه پنجره pop up باز شه تا بشه یه متن رو وارد کرد یه چیزی تو مایه های پنجره ای که زمانی که کد ussd وارد میکنید باز میشه و شما باید یه عدد رو انتخاب کیند پیشاپیش ممنون از راهنماییتون میتونی یک پنل تعریف کنی و داخلش ادیت تکس قرار بدی و یک دکمه برای ارسال اطلاعات به پایگاه داده. یک دکمه هم برای نمایش دادن پنل تعریف کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m3r 7 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ میتونی یک پنل تعریف کنی و داخلش ادیت تکس قرار بدی و یک دکمه برای ارسال اطلاعات به پایگاه داده. یک دکمه هم برای نمایش دادن پنل تعریف کنی امکانش هست یه مثال بزنید؟ یا یه سورس کد معرفی کنید؟ اگ اینطوریهباید یک ادیت تکس درس کنی میخوام همون ادیت تکست تو یه پنجره کوچیک باز بشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m3r 7 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون از راهنماییتون الان یه مشکل کوچیک هست که وقتی panel باز هست اگه یه گوشه از پنل کلیک کنم که پشتش یه آیکون باشه اون آیکون عمل میکنه! چطور میتونم آیکونهای پشت پنل رو غیر فعال کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
porya 959 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ رویداد کلیک یا تاچ پنل رو قرار بدید ببینید درست میشه... sub Panel1_click end sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ طبق گفته ی @@porya عزیز شما میتونید رویداد کلیک یا Touch قرار بدید و یک کد مثل Return True رو توش قرار بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m3r 7 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ ممنون از راهنمایی دوستان یه روش استفاده کردم که جواب داد وقتی پنل باز شد اومدم تمام کلیدهای پشت پنل رو disable کردم و بعد از اینکه پنل بسته شد دوباره همه رو enable کردم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
m3r 7
سلام
ببخشید نمیدونم چی باید سرچ کنم!
چند تا موضوع هم سرچ کردم ولی به نتیجه نرسیدم
من میخوام وقتی روی یه باتن کلیک میکنم یه پنجره pop up باز شه تا بشه یه متن رو وارد کرد
یه چیزی تو مایه های پنجره ای که زمانی که کد ussd وارد میکنید باز میشه و شما باید یه عدد رو انتخاب کیند
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.