haspic123 34 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ دوستان چجوری می تونیم یک لیوت رو با دستورات xml درست کنیم کتابخونه اریا رو خریدم برای شخصی سازی میگه باید خودتون لیوت درست کنید می خوام ببینم آیا اموزشی واسه ساخت لیوت با xml وجود داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اموزش فارسی براش وجود نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ لیوت های AriaListView لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ بخوام به سلیقه خودم لیوت درست کنم برای این کار از کجا باید شروع کنم چجوری لیوتی رو درست کنم که مثلا ۴ دکمه داشته باشه و زمانی که از کتابخانه استفاده می کنم ان 4 تا دکمه رو فراخوانی کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ بخوام به سلیقه خودم لیوت درست کنم برای این کار از کجا باید شروع کنم چجوری لیوتی رو درست کنم که مثلا ۴ دکمه داشته باشه و زمانی که از کتابخانه استفاده می کنم ان 4 تا دکمه رو فراخوانی کنم همچین امکانی با آریا لیست ویو نمیشه کلا لایوت های که میتونید برای آریا لیست ویو بسازید : 1- عکس باشه 2- عکس با متن 3- عکس متن و یه باتن حالا به سلیقه خودتون میتونید مثلا عکس و یه باتن باشه یا فقط عکس باشه اگر خارج از 3مورد که گفتم از مولتی پنل باید کار کنید ulv هم هست ولی بنده چون ندارمش نمیتوم نظرم بدم ولی طبق سمپل های موجود و چیزای که تو سای اصلی دیدم میتونم بگم خفن ترین لیست ویو موجود در b4a هستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۵ سلام من آموزش زیر رو توی Youtube کامل نگاه کردم خیلی خوبه البته زبان انگلیسی هستش: https://www.youtube.com/watch?v=DVep-wcNVfM لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
دوستان چجوری می تونیم یک لیوت رو با دستورات xml درست کنیم
کتابخونه اریا رو خریدم برای شخصی سازی میگه باید خودتون لیوت درست کنید می خوام ببینم آیا اموزشی واسه ساخت لیوت با xml وجود داره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.