majerajoo 161 ارسال شده در 27 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2016 سلام این برنامه منه تو بازار لطفا نظرتون رو در مورد ایده بگید البته این برنامه بیشتر واسه خانوماست گرافیک میدونم 0 هستش دیگه شما نگید ضایع نشم https://cafebazaar.ir/app/aroosi.seyyedamir/?l=fa عنوان رو اشتباه نوشتم ای بابا چرا تو اندروید استدیو گذاشتم کلا خل شدم امشب تا فردا فکر کنم باید هر دقیقه یک بار این پست رو ویرایش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 28 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2016 سعی کردی خلاق باشی این خوبه ولی راه زیادی هست که باید بری تا یه اپ با کیفیت ارائه بدی بیشتر تلاش کن به گرافیکت برس چون من رابط کابری دارم نمیبینم فقط المنت ها کنتر هم قرار گرفتن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کاربر ناشناس 2,148 ارسال شده در 28 مرداد، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، 2016 درود خوبه به جرعت کامل میتونم بگم دخترای پایین 18 سال این رو دانلود میکنن ... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.