Gray Mind 913 ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان من یه فایل دارم با فرمت مثلا conf حالا میخوام محتویات این فایل رو در برنامه نمایش بدم میشه راهنمایی کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majerajoo 161 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اگه اشتباه نکنم باید اینطوری باشه: تست کنید Dim s As String = File.ReadString(File.DirRootExternal,"/data/folder/myfile.conf") Msgbox(s,"the file content....") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ خوب اینو قبلا هم تست کرده بودم ولی برنامه بسته میشه مینویسه has stop میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ خوب اینو قبلا هم تست کرده بودم ولی برنامه بسته میشه مینویسه has stop میده "Dim s As String = File.ReadString(File.DirRootExternal & "/data/folder","myfile.conf") Msgbox(s,"the file content....") اون کوتیشین اول dim رو فقد بردارین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
solmos36 69 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ conf? چه فایلی هست ولی روشش که ساده است با file.readstring مثلا میشه فایلهتای متنی رو خوند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
bahman 165 ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ از چ نوع فایلاست این فایلتون متنی تصویری ویدیویی فشرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ متن هستش و در دایرکتوری روت هستش من متن داخلش رو لازم دارم تو برنامه م نشون بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ دایرکتوری رو که مشخص میکنی خودت Dim s As String = File.ReadString(File.DirRootExternal,"myFile.conf") Msgbox(s,"the file content....") تست بفرمایید لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۵ داداش میشه نحوه آدرس دهی رو هم بگی؟ مثلا فایل من در پوشه data/folder/myfile.conf هستش شرمنده اگه مبتدی مبپرسم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Gray Mind 913
سلام دوستان
من یه فایل دارم با فرمت مثلا conf
حالا میخوام محتویات این فایل رو در برنامه نمایش بدم
میشه راهنمایی کنید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.